Tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai. Previziuni complete pentru TOATE zodiile
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
De pe 16 mai până în mai 2024, Jupiter va fi în tranzit în semnul Taurului. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

În doar două zile, va urma unul dintre cele mai importante evenimente din 2023!

De pe data de 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, al doilea semn din zodiac, al  resurselor și al posesivității.

Din acest motiv, suntem încurajați să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Chiar dacă putem să avem ca bază principală stabilitatea. Dar reține și asta: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie, așa că vom avea timp să ne bucurăm de acest tranzit. Abia în mai 2024, Jupiter va intra în Gemeni.

Pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter îți părăsește semnul! Va intra în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Probabil ai avut de-a face cu instabilitate financiară. Însă, trebuie să știi că Jupiter îți aduce bani. Cresc veniturile, dar apar și cheltuieli pe măsură. De fapt, Jupiter în Taur te poate face fie foarte generos, fie destul de zgârcit. Trebuie să înveți să ajungi la un echilibru, de fapt. Și să pui bani deoparte, fără să uiți să te bucuri de viață. Trebuie să îți dai seama pe ce se duc banii tăi și să ai curaj să faci mai mulți. Poate ar fi cazul să ceri alt salariu! Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Din punct de vedere teoretic, ești cel mai bine aspectat cu Jupiter în semnul tău. Chiar dacă vrea și ceva concret atunci când poposește în semnul tău, pentru moment o să vrea doar promisiuni. Dar, vine și cu încredere! Dacă vei trece prin momente mai grele, planeta benefică te ajută să treci cu bine peste. Vine și cu dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți mintea. Poate că vei învăța o limbă străină sau poate vei activa într-un domeniu nou. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi mereu jumătatea plină a paharului. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter va trece prin Casa a 12-a. Așa că este nevoie de multă curățenie în relațiile pe care le ai. Acest tranzit nu o să îți convină foarte mult. Pot exista pierderi pe plan relațional, dar și pe plan personal. Sunt încurajate călătoriile spirituale, dar și orice soi de călătorie. Ai mare grijă la sănătatea fizică, dar și la cea mintală. Atenția trebuie să se mute și către relațiile toxice și indisponibile. Dacă te afli în situații de acest gen, poate că te trezești și te rupi, chiar dacă doare. Nu este niciodată prea târziu, așa că prinde curaj. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Acest tranzit o să-ți priască mult! Nu sta în casă în următorul an. Jupiter va intra în Casa a 11-a. Această casă vorbește despre roadele muncii de până acum, care se vor vedea, mai ales pe plan profesional. Totodată, Casa a 11-a vorbește și despre apartenența la alte grupuri, comunități, echipe. Urmează o perioadă în care vei merge la multe evenimente, precum nunți, botezuri, petreceri. O să te plimbi și o să călătorești. Este vorba despre următorul pas la tine, fie că vrei să mai construiești un etaj în plus la casă, să faci un curs nou, să cunoști oameni noi de la care să ai ce învăța. Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Jupiter va intra în Casa a 10-a și, cel puțin din punct de vedere profesional, până în mai 2024, îți aduce nu neapărat noroc, ci multă încredere. S-ar putea să descoperi că, deși nu este totul perfect la job, ai ceva pe care să te bazezi. Iar din momentul în care abandonezi lupta, criticile, exigența și atitudinea de "nu îmi convine nimic", Jupiter îți poate aduce lucruri minunate. Jupiter în Taur nu te face să te mulțumești cu puțin, însă gratitudinea va fi cea care îți umple sufletul și spiritul. Este un an bun să începi proiecte, să cauți un nou loc de muncă. Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei avea un an nemaipomenit cu Jupiter în tranzit prin Casa a 9-a. Ce îți recomandă astrologul cu Jupiter în Taur? Să înveți mult, să îți deschizi mintea, să călătorești, să citești ceva interesant, să faci lucrurile corect și legal. Cu Jupiter în Casa a 9-a, ai nevoie de obiective. Deci, nu mai rămâne în rutina în care ești obișnuit. Este momentul schimbării! Te poți înscrie la o facultate, indiferent de vârsta pe care o ai. Este momentul să îți zici că vrei să pleci în lume, lăsând totul în spate! Să te lași în voia sorții. Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va fi în tranzit în Casa a 8-a. Apar moșteniri, afaceri, investiții, conturi de economii Trebuie să te gândești la câți bani scoți, câți investești și în cât timp. Poți pune deoparte niște bani, pe care îi poți multiplica. Cu Jupiter în această casă, să te gândești de două ori înainte să începi un proces de partaj. Sau unul de divorț. Pentru că Jupiter reușește să scoată demonii din celălalt, dar și îngerii. Mai apar și niște câștiguri ilicite, așa că ai mare grijă. Nu te arunca, fiindcă nu va fi bine din niciun punct de vedere. Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să iubești acest tranzit al lui Jupiter în Taur, pentru că vei fi unul dintre cei mai bine aspectați din tot zodiacul. Jupiter o să intre în Casa a 7-a, a relațiilor. Stabilizează relații sau aduce parteneri. Este adevărat că, uneori, Jupiter aduce partenerii cu care poți rămâne sau pe aceia care te pot scoate din anumite situații ori din singurătate. Poate să aducă o căsătorie, dar poate să aducă și un divorț. Este foarte posibil să îți găsești sufletul pereche în acest an! Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te așteaptă foarte multă muncă! Alergi după mai mulți iepuri din punct de vedere profesional. S-ar putea să îți dorești ca pe lângă locul de muncă actual, să mai apelezi la un proiect sau la un job part time. Le vrei pe toate! Jupiter în Casa a 6-a te îndeamnă să faci și niște analize generale, să îți dai seama unde ai anumite carențe. Anul viitor, Jupiter va intra în Casa a 7-a, așa că trebuie să te pui la punct, mai ales pe parte profesională. Dar nu lăsa oboseala să te ajungă! Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Un tranzit minunat pentru tine! Vreme de aproximativ un an, Jupiter va tranzita Casa a 5-a, a veseliei, a poftei de viață, a bucuriei, a pasiunii, a copilăriei, a copiilor, a iubirii și a flirtului! Iar lui Jupiter îi place să pună semințe în aceste domenii ale vieții! Dacă îți dorești un copil, acesta va fi anul în care poți începe toate demersurile. S-ar putea ca unii nativi să se apuce și de o pasiune nouă. Va fi o perioadă excelentă să te iubești mai mult, să fii romantic, să faci declarații, să profiți de ieșitul în oraș. Este nevoie să râzi cu poftă! Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter o să tranziteze la tine Casa a 4-a, până în mai 2024. Vine și te întreabă dacă îți place unde stai. Și s-ar putea să îi răspunzi cu NU. Așadar, Jupiter te îndeamnă să te muți acolo unde te simți bine. Să îți faci un altar în casă, să te ocupi de o grădină, să crești flori, plante. Te poți gândi să vinzi o casă, să cumperi o locuință, să faci ceva cu un teren. Pot fi o mulțime de variante cu Jupiter în această casă. Așa că începe să construiești ceva. Cu acest tranzit, familia se poate mări sau deja îți dorești să creezi o nouă familie. Este foarte important să te echilibrezi pe dinăuntru, să te așezi undeva, pentru că din acele rădăcini, să iasă lucruri nemaipomenite. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Jupiter va fi în tranzit prin Casa a 3-a. Este momentul să faci bani din banii tăi. Te poți înscrie la tot felul de cursuri, de ateliere, de școli noi. Nu trebuie să alegi toate acestea doar de dragul de a o face, ci să înveți ceva din care să produci, să scoți bani. Este important să acumulezi multe informații până anul viitor în mai. De asemenea, ai face bine să te plimbi cât de mult poți, mai ales în țară. În relația cu frații și surorile, se pot întâmpla unele evenimente, plăcute sau neplăcute, care să vă apropie unii de alții. Te obligă viața să interacționezi mai mult cu ei. Sau cu vecinii și verișorii. Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Citește și: Oportunități de necontestat pentru Fecioară, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Săgetător și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel