Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe data de 16 mai, Jupiter iese din Berbec și va intra în Taur. Descoperă ce aduce acest tranzit astrologic pentru Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion!

Vom fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din 2023!

Pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor, dar și al posesivității. Din acest motiv, ar fi bine să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Să avem ca bază principală stabilitatea. Dar nu uita: cine nu investește, nu câștigă!

De asemenea, Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. În schimb, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Odată cu acest tranzit, toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ce aduce Jupiter în Taur pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

O să iubești acest tranzit al lui Jupiter în Taur, mai ales că vei fi unul dintre cei mai bine aspectați din tot zodiacul, dacă ești Scorpion sau ai ascendent în Scorpion.

Și asta pentru că Jupiter o să intre în Casa a 7-a, a relațiilor. Și ce face? Stabilizează relații, începute recent sau care au debutat de ceva timp dar care nu s-au stabilizat, aduce parteneri. Este adevărat că, uneori, Jupiter aduce partenerii cu care poți rămâne sau pe aceia care te pot scoate din anumite situații ori din singurătate.

Da, Jupiter în Casa a 7-a poate să aducă ocăsătorie, dar poate să aducă și un divorț. Mai ales că se va întâlni și cu Uranus pe data de 21 aprilie 2024. Așadar, poate să producă și despărțiri acest tranzit, dar poate aduce și un partener ideal din neant, de acolo de unde te aștepți mai puțin.

Relația afectivă este cea importantă în decurs de un an, după care parteneriatele de afaceri. Poți întâlni oamenii care să te susțină, care vor să investească în tine, ori persoane care să te împingă de la spate și să te valideze. 

Ai oamenii care îți oferă susținere. Dar important este că Jupiter face un aspect bun cu Saturn, așa că stabilizezi totul. Asta până când se întâlnește cu Uranus. Dar până acolo, este totul stabil.

Este un an bun să ceri pe cineva în căsătorie, să te muți cu persoana iubită, să începi o afacere cu aceasta, ori să îi cunoști familia. Putem spune că ai multe aspecte minunate de luna aceasta, până în mai 2024. 

Există și riscul, cu Jupiter în Casa a 7-a, să umbli după mai mulți iepuri. De frica de a nu rămâne fără niciunul, să intri în mai multe relații sau să intri în una nouă și să îți păstrezi și un alt partener de rezervă. Să nu uităm nici că în vară, Venus o să retrogradeze. Așa că ai mare grijă unde vei călca strâmb. 

Dar, este foarte posibil să îți găsești sufletul pereche în acest an!

Poți să citești și: Tranzitul lui Jupiter în Taur. Ce aduce pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel