Tranzitul care aduce multe SCHIMBĂRI pentru nativii Berbec, Taur și Leu
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Schimbări în viața personală, în plan profesional, dar și în cel amoros se anunță pentru nativi. Iată mesajele astrelor!

De pe data de 13 februarie, Marte a intrat în semnul Vărsătorului, unde va rămâne până pe 23 martie. 

În mitologie, Marte este asociat cu Ares, zeul războiului. Cele mai bune calități ale acestuia sunt: curajul, pasiunea și ambiția. Marte îți dă un impuls puternic să mergi înainte și nu te lasă să bați pasul pe loc. Totuși, printre defectele lui Marte se numără: agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. 

Arhetipul Vărsătorului simbolizează progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar poate fi însoțit și de intransigență, încăpățânare și haos. Acestui arhetip îi place să provoace revoluție și anarhie.

În timpul tranzitului lui Marte în Vărsător, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online.

Iată ce a pregătit întâlnirea dintre planeta acțiunii și a războiului cu arhetipul revoluției și al progresului pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Această perioadă va fi una remarcabilă pentru tine. Marte s-a întâlnit cu Pluto și Venus în casa a 11-a. Va face careu cu Jupiter pe 27 februarie și cu Uranus pe 10 martie. Este timpul să realizezi că schimbarea nu vine de la sine și este necesar să o inițiezi tu însuți. Marte se află în casa a 11-a, asociată cu rezultatele în proiectele profesionale, veniturile generate, comunitatea, implicarea în activități de voluntariat și relațiile de prietenie. Prezența lui Marte poate aduce turbulențe, iar tu poți resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, în timp ce întârzierile pot deveni frustrante. Este posibil să te confrunți și cu evenimente șocante pentru cei din jur în timpul acestui tranzit.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Taur/Ascendent în Taur

Marte se află în casa a 10-a, alături de Pluto. Vor apărea schimbări în cariera multor nativi, iar aceste transformări pot crea turbulențe. Marte acționează rapid, iar pentru tine, un semn care preferă să analizeze și să evalueze înainte de a acționa, aceasta poate genera o presiune suplimentară. Incidente, unele chiar neplăcute, pot să perturbe rutina ta profesională și să te determine să îți reevaluezi mediul de lucru. Tensiunile pot să apară în relația ta cu persoanele de autoritate și cu instituțiile din viața ta profesională.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Leu/Ascendent în Leu

Marte este în casa a 7-a, unde s-a întâlnit cu Pluto și Venus și va face careu cu Jupiter și Uranus. Casa a 7-a vorbește despre relații, în special cele romantice. Intrarea lui Marte în această zonă poate declanșa potențiale certuri, conflicte și reproșuri. Cu toate acestea, acesta poate fi și un factor care determină schimbarea. De exemplu, poți să iei inițiativa și să îți surprinzi partenerul cu o aventură care să atragă atenția celor din jur. Dacă te afli într-o perioadă de singurătate, este posibil să resimți presiunea timpului și să aspiri la începerea unei relații. Marte te poate încuraja să acționezi rapid, chiar dacă motivele tale profunde pentru dorința de a avea o relație pot fi scăpate din vedere.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel