Transformări irevocabile pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni. Scurtul tranzit al lui Pluto în Vărsător, până în iunie, va pune pe jar sufletele a patru zodii!

Pluto, planeta transformărilor radicale, a intrat în Vărsător, unde va sta până în iunie. Lunile următoare vor fi precum un teaser al acestui tranzit care se va finaliza în 2044 cu adevărat. Atenție că Pluto nu este cel care aduce neapărat evenimente clare(este nevoie și de alte tranzite importante în harta natală în acest sens). Dar el pregătește schimbări în subconștientul nostru. Are darul de a scoate la supafață temerile noastre cele mai puternice. Și mai face ceva: ne testează, de această dată libertatea/independența/puterea personală. Într-un mod extremist, ce-i drept. 

Cum Pluto se va afla în același semn cu Priap/în opoziție cu Lilith, bineînțeles că vom fugi obsesiv de cine suntem. Și vom încerca să fim pe placul celorlalți, să jucăm după cum ne zic sau să căutăm validarea. Dar cu cât ne vom chinui mai mult, cu atât ne vom pierde pe noi înșine. 

Și să nu uităm ceva: după reîntoarcerea lui Pluto în Capricorn, vom avea și retrogradarea lui Venus(23 iulie-4 septembrie, dar cu efecte din 5 iunie până pe 9 octombrie). Deci urmează și testarea relațiilor personale. 

Cei cu marcaj fix în astrogramele natale vor avea cel mai mult de suferit până în iunie. 

Taur/Ascendent în Taur

Pluto tranzitează Casa a 10-a. Zona carierei și statutului socio-profesional. Când Pluto trece prin această casă, se anunță schimbări. Nu trebuie să te mai bazezi pe o meserie sau pe o carieră, fiindcă până în 2044, ai șansa să schimbi o mulțime de locuri de muncă. Până când o să găsești meseria care trebuie și care te împlinește, o să ai mult de tras. Poate că până în iunie te gândești să reformezi ceva. Poți să fii martorul a numeroase reconversii profesionale, chiar dacă ai vrea să stai într-un loc confortabil. Însă, Pluto nu știe termenul de confort, ci te pune pe jar. Pluto aduce și lupte de putere în această casă, fie cu șefii sau cu autoritățile din viața ta. Fii atent la ce se întâmplă la acest capitol, nu te opune, acceptă și ai să vezi că vei fi al om. 

Leu/Ascendent în Leu

După ce ai scăpat de Saturn în Casa a 7-a, iată că acum ai parte de Pluto. Ei bine, relațiile sunt vizate. La suprafață, totul pare liniștit. Pe de-o parte, o să-ți dorești relații în care pui accent pe libertate și spațiu. Dar pe de altă parte, o să vrei parteneri foarte geloși, posesivi, duri sau exigenți. Așa că, ai grijă să nu intri în cele mai toxice relații cu putință, pentru că Pluto acum va avea un tranzit scurt. Dar apoi, aici va sta până în 2044. Iar relațiile în care te vei implica nu vor fi unele ușoare. Apar divorțuri, dar și despărțiri, reluări, reveniri. Însă, pot veni și relații din neant, intense și pasionale, dar care îți fac foarte mult rău. Îți sugerăm să ai foarte mare grijă din punctul de vedere al relațiilor. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până în iunie, apar niște știri, anunțuri sau vești legate de familie sau de rădăcinile tale, iar până în 2044, pregătește-te să schimbi casa de mai multe ori. Pot apărea situații care să te dezrădăcineze. Rămâi/te întorci în casa părintească, te întorci acolo sau pleci departe. Poate aduce plecarea într-o altă țară, achiziționarea/închirierea unei case noi, apariția mai multor locuințe. Lui Pluto îi plac schimbările în ceea ce privește domeniul imobiliarelor, fiindcă are legătură cu resursele, cu pământul. Așa că îi face plăcere să deții ceva.

Dar până acolo, vine cu niște evenimente neplăcute, legate de părinți, de rude, de moșteniri sau de tiparele transgeneraționale. Trecând peste această parte imobiliară sau de familie, Pluto vorbește și despre traumele pe care le-ai moștenit din copilărie. De aceea, până în 2044, ai capacitatea să le procesezi. Chiar și unele secrete. Poate că sunt atât de adânc în interiorul tău, încât nu vrei să le vezi. Cu Pluto în Casa a 4-a, este momentul să faci pași mici în această direcție. Pluto poate fi un foarte bun psiholog, dar unul dur. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă Pluto nu va fi "jucat" de către tine, te va juca el. Ce vine să facă Pluto în acest semn de aer? Aduce schimbări implacabile. Sfârșit. Pierderi. Minți luate. Fiindcă asta face Pluto. Te duce într-o zonă care te obsedează atât de mult, încât uiți că trăiești. Te întâlnești cu subiectul morții, pe care îl tot auzi în jurul tău. Apar schimbări drastice, radicale, tot felul de transformări extraordinare. Însă până vin acestea, ar fi bine să te pregătești și tu. Pentru că până în 2044, aceste subiecte îți pot oferi un adevărat lifting.

De ce să nu îți oferi tu o transformare? Îți poți schimba înfățișarea, fiindcă lui Pluto îi place tinerețea. Așa că, indiferent de vârsta pe care o ai, încearcă să nu îți adaugi niște ani în plus la felul în care arăți, prin felul în care te îmbraci sau te comporți. 

Ar fi bine să încerci să te întinerești, după cum știi tu cel mai bine. După care, lui Pluto îi place să trăiești clipa în mod autentic, să nu te mai gândești atât de mult la viitor. Această planetă vrea să îți arate că poate distruge lucruri la care ții, doar ca să îți demonstreze că poți trăi și fără ele.

În final, Pluto în acest semn vine și cu mult magnetism și carismă, dar trebuie să faci și tu ceva pentru asta, mai ales dacă îmbunătățești felul în care arăți. Are legătură și cu zona psihologică, așa că dacă ai așteptat un moment oportun să mergi la terapie sau să discuți cu cineva, acest tranzit va fi perfect. Și nu neglija deloc sănătatea! La finalul acestui tranzit vei ști cu adevărat cine ești. 

Află și ce te așteaptă în luna aprilie! Previziunile pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel