Totul va fi mai intens în 2023 pentru această Zodie
Autor: , Astrosens Team | Dată: 19 sep 2022, 15:01
Astrologul Daniela Simulescu are vești importante pentru o zodie care va avea un 2023 intens.

Este vorba despre BALANȚĂ sau cei cu Ascendentul în Balanță

E posibil ca în prezent, cel puțin până la finalul lunii octombrie, cât Saturn este retrograd în casa a 5-a, să simțiți că lipsește propria fericire, propria copilărie. Tocmai din acea lipsă de iubire puteți să scrieți o carte, să vă apucați de pictat. Să începeți să scrieți o carte, fără să așteptați rezultate. Puteți să vă redescoperiți o pasiune și munciți la ea, dar atenție, rezultatele vin abia din octombrie încolo. Problemele cu copiii pot fi serioase. Vă pot da senzații neplăcute. Vă obligă să vă luați în serios rolul de părinte, dar lăsându-i copilului dreptul să se dezvolte cum dorește. Saturn retrograd vorbește și de partea de fertilitate, vă doriți sau nu copii.

În 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă. Sănătatea, sau mai bine zis un stil de viață echilibrat, te va preocupa intens. Ambițiile mari pe plan profesional nu vor fi susținute de către astre. Deseori, te vei simți precum un sclav. Soluția nu este neapărat un alt loc de muncă, ci schimbarea atitudinii tale. Stresul te va îmbolnăvi la propriu dacă nu vei lua măsuri în acest sens. 

Vei încerca să te bazezi pe alții, dar retrogradarea lui Venus, guvernatorul tău, în perioada 23 iulie - 4 septembrie, îți va arăta că trebuie să te detașezi de unele persoane. Și că ar fi cazul să renunți la așteptări. În prima parte a lui 2023, relațiile personale vor fi vizate de către astre. Celor singuri le spun să nu stea deloc în casă. Să călătorească, meargă la evenimente, să accepte invitațiile prietenilor și să se distreze mai mult. Cupidon va sta la pândă, transmite Daniela Simulescu.

Cei care sunt deja într-o relație care nu mai funcționează vor găsi metodele prin care să facă lucrurile să meargă. Bineînțeles, este nevoie de un efort comun. Dar vor fi și alții care vor primi, în sfârșit, curajul să accepte că nu sunt fericiți și astfel vor alege să meargă pe căi separate. 

Pluto va avea un tranzit scurt în casa iubirii (23 martie-11 iunie), timp suficient să îți aducă revelații. Totul va fi mai intens. Vei emana mult magnetism și vei atrage persoane fascinante. Total diferite față de ce erai obișnuit până acum. Și dintr-o dată, nu vei mai fi atras de persoane echilibrate, ci de unele care să te facă să trăiești de la o extremă la alta. 

Copiii, atât cei mici, cât și cei mari, vor trece printr-o serie de transformări aspra cărora nu ai pic de control și asta îți va aduce destule frustrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

1 octombrie - Ziua muzicii, a cafelei şi a vegetarianismului

Iată că în prima zi a lunii octombrie avem mai multe...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?