Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Ziua de 11 noiembrie este una specială din punct de vedere spiritual. 

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Dar a spune o dorință la 11:11 are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie. 

Semnificația 11/11 în numerologie

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. „Vederea acestui număr este modul universului de a ne spune să lăsăm această realitate materială în pace și să ne scufundăm adânc în spiritualitatea noastră”, a spus consilierul spiritual Kesaine Walker pentru Bustle, citată de Nylon.com. Ea a adăugat că este un moment bun să „rămâi deschis la mesajele pe care universul poate încerca să ți le trimită”. Practicantul mistic Krisy Belich a avut un alt mod de a spune: „Gândește-te la asta ca şi cum aura ta magnetică este supusă unui „control + alt + ștergere” spiritual”, a spus ea pentru Bustle.

11/11 în astrologie

În 2022, pe 11 noiembrie, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor. Asta înseamnă amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea. Jupiter expandează, iar Neptun oferă noi canale prin care să manifestăm. Arhetipul Peștilor vorbește despre vis, imaginație și inspirație. 

11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!

11 noiembrie este una dintre cele mai bune date din calendarul acestui an. Numărul 11 este unul puternic în numerologie - înseamnă sensibilitate, intuiție, empatie și aliniere cu universul. Și când ai de două ori 11 la rând? Acestea sunt flăcările gemene, semne ale conexiunii sufletului pereche. Totodată, 11/11 îţi poate oferi o perspectivă suplimentară, empatie și intuiție pentru a manifesta viața pe care o dorești - și persoana pe care o vrei în ea. Iată ce trebuie să faci:

Atenție la coincidențe

Intuiția ta este la cote maxime, așa că ceea ce poate părea o coincidență este într-adevăr universul care te împinge ușor în anumite direcții. Vezi o persoană la care te-ai gândit cu câteva secunde înainte? Întâlnești pe cineva cu același nume ca bunica ta? Toate acestea contează. Acordă atenție mesajelor mai profunde pe care le poate trimite coincidența.

Scrie-ți visele

Este posibil ca sufletul tău pereche să nu vină încă în viaţa reală. Dar el sau ea te poate întâlni într-un vis și de aceea este important să acorzi atenție viselor pe care le ai în preajma zilei de 11/11. Știi cum uneori întâlnești pe cineva și ești sigur că l-ai mai întâlnit? Sunt șanse, pentru că v-ați făcut cunoștință unul cu celălalt într-un vis, care este uneori modul universului de a introduce mai întâi un suflet pereche, așa că introducerea inițială în viaţa reală nu va fi atât de intensă!

Pune-ți o dorință

Acest lucru nu este exclusiv pentru 11 noiembrie, dar ori de câte ori vezi două 11 – pe telefon, pe un ceas, orice altceva – este un moment grozav să închizi ochii și să-ți pui o dorință. De ce? Doar că le observi înseamnă că ești destul de conectat cu universul în acel moment, ceea ce înseamnă că este momentul potrivit pentru a manifesta ceva magie.

Previziunile lunii NOIEMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Sună-ți sufletul pereche

Eşti într-o relaţie? S-ar putea să fii destul de norocos să fii alături de sufletul tău pereche chiar acum, chiar dacă acea conexiune este acoperită de liste de sarcini și obligații. Petrece ceva timp concentrându-te pe ceea ce te-a atras la acea persoană în primul rând. Singur? Astăzi este o zi bună să-ți imaginezi sufletul pereche, până la ce tip de muncă ar face și chiar să faci o vrajă de dragoste.

Ieși în lume!

Se pot întâmpla coincidențe, întâlniri neaşteptate, dar trebuie să ieși acolo și să le primeşti! Folosește această întâlnire de bun augur pentru a trăi mai intens decât o faci în mod normal. Spune da unei invitații, mergi la o petrecere și stai de vorbă cu un străin drăguț, mai ales dacă pare cineva pe care poate l-ai întâlnit în vis. Mai presus de toate, bucură-te. Când eşti aliniat cu universul, energia sa curge înapoi la tine!

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

2022 din punct de vedere numerologic

“2022 aduce împreună cu el influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.”, declara numerologul Alexandru T. Zărnoianu într-un interviu pentru Astrosens. 

Tot acesta a mai adăugat: “Cifra 2, emoțiile, sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”. În acest sens putem descoperi și un mecanism ce acționează în contextul lui 2 și 6. Modul în care de regulă funcționăm este ca, în momentul în care ne întâlnim cu un stimul ,să RE-acționăm la el. Adică acționăm din nou. Din nou cum? În baza unui tipar (emoțional, mental, comportamental) care s-a repetat de atât de multe ori încât a devenit regulă, iar acum, de fiecare dată când stimulul “x” (în orice formă ar veni el) apare, noi alegem instinctual, inconștient, același tip de abordare. Acest tipar, acest cadru poate fi schimbat tot cu ajutorul lui 4, adică printr-o nouă regulă, un nou obicei.” Restul interviului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel