"Tot ce înseamnă carieră se schimbă total!" ATENȚIONĂRILE lui Uranus în Taur pentru un semn de foc
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Uranus va rămâne în semnul Taurului până în 2026. Vorbim despre un tranzit important, care se întinde pe o perioadă lungă. Iată care sunt atenționările pe care le primește următorul semn de foc.

Uranus și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului pe 27 ianuarie, iar acum se află în mers direct.

Această planetă petrece cam șapte ani în fiecare semn (uneori puțin mai mult, deoarece retrogradează) și durează 84 de ani pentru a parcurge întregul zodiac. Asta înseamnă că grupuri mari de oameni au același semn Uranus. De fapt, Uranus este uneori numit „planetă generațională”.

Schimbările vin în viața noastră odată cu Uranus, indiferent dacă le căutăm sau nu.

De asemenea, această planetă simbolizează tot ce este neconvențional și revoluționar, precum și tot ceea ce iese în evidență prin originalitate. Uranus sfidează normele. Este sfera în care manifestăm genialitatea, contemplăm viitorul, internetul și tehnologia, conform astrologului Daniela Simulescu. Acest eveniment astrologic obligă planeta să se schimbe, să iasă din zona de confort.

Provocări în zona relațională pentru o zodie de FOC. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

De îndată ce Uranus a pătruns în Taur, a început să simtă un disconfort. De ce? Pentru că Taurul, sau mai bine spus, energia asociată acestui semn, este caracterizată de stabilitate, fixitate, rigiditate și dorința de confort, stabilitate și siguranță. Nu se adaptează ușor și se agață ferm de ceea ce cunoaște și știe.

Pe de altă parte, Taurul este asociat cu domeniul financiar, manifestând un puternic simț al banilor. De asemenea, are legături cu trăsături precum posesivitatea, gelozia și atașamentul. Astfel, toată această sferă este perturbată de Uranus.

Multă bulversare pentru nativii Scorpion, cu Uranus în Taur. Soluția? Fii deschis la schimbări!

Leu/Ascendent în Leu

Ce se întâmplă cu nativii născuți în zodia Leu sau la cei cu ascendent în Leu? Se va schimba în mod dramatic toată partea de munca, de carieră. Indiferent dacă vorbim despre echipe, șefi, serviciul în ansamblul său. Până în 2026, o să fii mereu în căutare de noi locuri de muncă. Astrele iți recomandă să îmbrățișezi schimbarea, să nu te ferești de ea. Daca vrei să treci mai ușor peste această perioadă, ești îndemnat să iți îndrepți atenția către domenii care țin de media sau de tehnologie.

Hipertensiunea: care sunt simptomele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel