Top PATRU zodii iubitoare de dramă. Când nu sunt în centrul atenției, își arată adevărata personalitate!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Unii oameni se nasc cu un spirit îndrăzneț și plin de viață, care atrage atenția oriunde merg. Aceste personalități pur și simplu se bucură să fie observate și devin foarte capricioase atunci când nu obțin ce își doresc. 

Există câteva lucruri pe care oamenii îndrăzneți le au în comun, printre care dragostea pentru dramă și abilitatea de a crea probleme oriunde s-ar afla. Iată zodiile care sunt iubitoare de dramă!

Numărul 1: Berbec 

Berbecii nu se pot abține să nu fie super îndrăzneți, chiar și atunci când încearcă să meargă împotriva naturii lor. Lucrurile trebuie să fie așa cum vor ei și nu lasă pe nimeni să îi calce în picioare. Ei adoră să fie în centrul atenției și nu ezită să-și arate personalitatea fierbinte și pasională în fața lumii. Berbecii tânjesc după dramă pentru a face viața lor să pară puțin mai interesantă. Să nu uităm că Berbecii au nevoie de acțiune și aventură pentru a se simți vii și refuză să lase pe alții să-i doboare cu remarci negative. 

Numărul 2: Gemeni 

Gemenii găsesc modalități ingenioase de a obține ceea ce vor, indiferent cât de vicleni sunt, și, la un moment dat, trebuie să accepte că nu totul poate fi așa cum doresc ei. Atunci, natura lor îndrăzneață iese la iveală și încep să stârnească dramă peste tot pe unde merg. Gemenii sunt geniali în utilizarea intelectului, dar nu știu cum să-și gestioneze emoțiile în mod corespunzător. Acești nativi nu fac față bine frustrării și pot trece de la a fi raționali și obiectivi la complet iraționali și imaturi.

Top TREI zodii de bărbați care te fac să te simți ca într-un basm. Sunt cei mai buni parteneri!

Numărul 3: Leu 

Unii oameni sunt „drama queens”, iar pentru Leu, a fi îndrăzneț este a doua natură. Lumea este o scenă, iar ei sunt vedetele spectacolului, ceea ce înseamnă că orice situație în care nu sunt personajul principal îi ofensează profund. La urma urmei, leul este regele junglei și are nevoie ca restul speciei să se supună la picioarele sale. La fel ca Gemenii și Berbecii, acești nativi sunt obișnuiți să aibă lucrurile așa cum vor ei și nu se descurcă bine cu frustrarea. Cel mai rău este că nu vor pune niciodată la îndoială atitudinea lor sau să recunoască că ei sunt cei care au o problemă.

Numărul 4: Scorpion 

Scorpionii vor nega faptul că sunt îndrăzneți și urăsc să fie numiți astfel, dar exact asta sunt. Acești nativi pot judeca și le place să aibă dreptate în toate discuțiile și circumstanțele, devenind îndrăzneți atunci când cineva le dovedește că greșesc. Ei nu știu cum să recunoască înfrângerea și vor căuta tot felul de scuze înainte de a ceda în fața oponentului și de a recunoaște că au făcut o greșeală. Vor face chiar și comentarii jignitoare pentru a umili cealaltă persoană și a-și ascunde rușinea. Cu cât sunt mai răutăcioși și mai aroganți, cu atât greșesc mai mult.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel