„Țineți bine de bani!” Tranzitul lui Marte în semnul Taurului de pe 5 iulie până pe 20 august
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Marte în Taur vorbește despre resurse, economii și felul în care trebuie să avem grijă de banii noștri. Ar trebui să fim extrem de atenți la venituri și cheltuieli în următoarea perioadă. Astrologul Daniela Simulescu a făcut pentru noi o interpretare financiară a acestui tranzit. Detaliile le găsiți mai jos. 

Marte intră în Taur din 5 iulie și ne avertizează cu privire la vremuri periculoase din punct de vedere financiar. Marte este cel responsabil cu forța, acțiunea, energia. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. 

E o perioadă pentru planuri financiare, deoarece Marte în Taur este comod și leneș. Este într-adevăr bun  pentru perioada de vară, ne delectăm, vrem să ne bucurăm și de viață și de plăceri. Până pe 20 august Marte va fi precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. 

Astrologul Daniela Simulescu alege să vorbească despre Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră. 

Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. 

Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur în plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026! Detalii despre asta chiar aici

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară. 

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia,deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de invidioși. 

Aspectele pe care le face Marte în tranzitul său în semnul Taurului:

1 august: conjuncția cu Nodul Nord

Revelații financiare, știri articole, cum se mai investește, cât se mai oferă. Aflăm informații din domeniul financiar

2 august: Marte face conjuncția cu Uranus

Cutremur pe piețele financiare, fluctuații, pot apărea surprize. Aici se va da tonul financiar.

8 august: careu cu Saturn

Unii oameni vor începe să își dea seama dacă trebuie să închidă anumite afaceri. E puțin auto-distructiv, poate aduce restricții. Nu prea ai de ales, aici înțelegi că te descurci cu ce ai.

12 august: Marte face un sextil cu Neptun

„nu e dracul atât de negru” o să vrea Neptun să ne facă să credem, însă e un aspect înșelător

15 august: Marte trigon cu Pluto

Aici vom simți cheful de a lupta, ne va reveni motivația

Cele mai afectate semne de acest tranzit al lui Marte în Taur vor fi semnele fixe: Taur, Leu, Vărsător, Scorpion.

Urmăriți mai jos întreaga emisiune. VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel