Testul arborelui. Desenează un copac și află ce spune desenul tău despre tine
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Testul psihologic al arborelui vă dezvăluie trăsături interesante ale personalității dumneavoastră. Aveți nevoie doar de o hârtie și un creion și veți vedea cât de multe vă poate spune un simplu desen despre cine sunteți.

Pasul 1

Luați o foaie de hârtie și desenați un copac. Nu țineți cont de nicio regulă, pur și simplu desenați un copac așa cum doriți. 

Pasul 2. Interpretați desenul! Aveți mai jos câteva repere utile!

Mărimea copacului

Priviți, în primul rând, cât de mare este copacul în raport cu foaia. Dacă aveți un copac mititel, înseamnă că sunteți o persoană chibzuită, atât în ceea ce privește timpul, dar și cheltuielile. Dacă este un copac mare, atunci sunteți generos și deseori, vă luați mai multe sarcini decât puteți duce, indică și o persoană cheltuitoare.

Situarea 

Dacă ați desenat copacul în partea de sus a paginii, atunci probabil că valorizați independența, libertatea și nu credeți prea mult în limite. Un copac situat chiar în centru arată o persoană bine organizată, în timp ce un copac desenat pe diagonală o să arate o persoană care e cu adevărat deschisă la minte, cu idei complet originale. 

Rădăcinile

Dacă ați desenat un arbore care are rădăcini, s-ar putea să fiți o persoană care pune preț pe trecutul său și îl aduce mereu în actualitate, în viața de zi cu zi. Nu puteți trece ușor nici peste ce s-a întâmplat, nici peste identitatea dvs. și sensul de apartenență. Dacă ați desenat niște rădăcini hașurate sau umbrite, înseamnă că încă vă macină niște întâmplări din trecut. O persoană care nu a desenat deloc rădăcini arată că este foarte încrezătoare în propriile forțe și în cine este acum, în prezent. 

Forma

Dacă ați desenat un copac înalt sau unul care are vârful ascuțit, e posibil să indice faptul că sunteți o persoană cu aspirații înalte, cu multe obiective și liste setate pentru viitor. Un arbore cu o statură normală sau mai joasă arată că persoana respectivă e mulțumită cu ce are acum. Pe de altă parte un copac foarte lat arată că persoana are tendința de a-i proteja pe ceilalți, iar dacă arborele desenat este un pic aplecat înseamnă că vorbim despre cineva neobosit cu multă energie și care nu prea stă locului.

Baza

Dacă aveți un copac fără bază, care plutește sau un copăcel în ghiveci, înseamnă că sunteți spontan și vă adaptați foarte ușor în orice situație. Um copac bine plantat pe pământ arată nevoia persoanei de siguranță, pe de altă parte dacă ați desenat arborele pe un deal, atunci sunteți o persoană care vrea neapărat să iasă în evidență.

Crengile

Dacă arborele pe care l-ați desenat nu are nici crengi și nici frunze, atunci înseamnă că vă pasă destul de mult de mijloacele prin care obțineți anumite foloase. În cazul în care copacul are crengi, dar nu și frunze, sunteți foarte sincer și vă pasă mai mult de metodele prin care obțineți ceea ce vă doriți. Un arbore plin de frunze arată că vă pasă doar de rezultate.

Detaliile

Ați desenat ceva în jurul copacului dvs.? Asta înseamnă că vă pasă de tot ceea ce vă înconjoară. Iarba, florile, fructele desenate arată că iubiți confortul casei voastre, dar și frumusețea lumii. Dacă ați desenat animale sau oameni, atunci sunteți blând și vă place să îi ajutați pe ceilalți. Soarele arată optimismul, iar norii dezamăgirea. Dacă ați desenat un leagăn, atunci vă place să vă distrați în viață.

sursă: ehow.com

Ai citit și despre ce anume aduce eclipsa din 16 mai pentru fiecare Zodie și Ascendent? E o poartă către renaștere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel