TESTE dar și BUCURII de la astre pentru Berbec, Gemeni, Leu și Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astăzi, Ceres intră în semnul Balanței iar mâine, pe 20 decembrie, Jupiter se întoarce în semnul Berbecului, unde va sta până pe 16 mai. Ce ne aduce acest ultim fenomen astrologic? N oi începuturi, chiar dacă asta înseamnă să pierzi sau să renunți la ceva. Furia va sta în spatele multor acțiuni, iar curajul nu ne va lipsi. Află ce vești aduc astrele pentru Berbec, Gemeni, Leu și Balanță!

Eșți deja cu gândul la sărbători? Bine faci, pentru că este o perioadă menită relaxării și spiritualității.

Trebuie să știi că, pe lângă intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului, există alte câteva evenimente pe care merită să le menționăm. Pe 21 decembrie, începe Solstițiul de iarnă, deci Soarele trece în semnul Capricornului. Timp de o lună, faci planuri, ai conversații importante și te ocupi de evenimente mărețe.

Pe 22 decembrie, avem trigon Venus-Uranus, așa că este un aspect optim pentru cumpărăturile de sărbători, iar pe 23, Luna Nouă în Semnul Capricornului. Deci, un moment oportun ca să-ți pui pe hârtie rezoluțiile sau lista de dorințe pe termen lung. Pe 24, sextilul dintre Mercur în Capricorn și Neptun în Pești creează un aspect ideal ca să te gândești la spiritualitatea sărbătorilor de iarnă. O să înveți să fii tolerant și mai iertător, dar și mai empatic cu cei din jur.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Jupiter intră în semnul tău în noaptea de 20 spre 21 decembrie, așa că putem spune că pentru tine începe deja Revelionul! Indiferent de ceea ce se va întâmpla în viața ta în următoarele zile, astrologul Daniela Simulescu spune că Jupiter îți dă încredere, forță și speranța că toate lucrurile vor merge bine în această perioadă. Orice ai auzi, o să gândești simplu: "O să fie bine!"

Desigur, trebuie să știi că Jupiter te poate face și să exagerezi, fie că asta înseamnă să te lauzi sau să vorbești prea mult când nu este cazul. Însă, de acum încolo, trebuie să te bucuri foarte mult, mai ales că urmează un Mercur retrograd la finalul anului, iar asta te poate deranja puțin.

Ești sufletul petrecerii în această săptămână, ești pus pe discuții, pe drumuri și nimic nu pare să-ți stea în cale. Toate aspectele sunt favorabile pentru tine, dar nu uita să ai încredere în propriile forțe.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter se întoarce în Berbec pe 20 decembrie, iar acest lucru te ajută să rezolvi ce ai început între 11 mai și 28 octombrie. "Marele Benefic" îți oferă sprijin să pui lucrurile la punct, fie că trebuie să accepți, să rezolvi sau să vindeci ceva. Nu uita că Jupiter stă în Berbec până în mai 2023, așa că trebuie să te bazezi și pe ceilalți, nu doar pe propria persoană.

Prezintă-te lumii așa cum ești și renunță la rușine! Toată luna decembrie este plină de cheltuieli pentru tine și nici nu-ți dai seama cum se duc banii și pe ce. Fie că ai uitat să iei un cadou cuiva sau mergi la magazin, vei resimți acest lucru în plan financiar. Daniela Simulescu recomandă să pui bazele unui plan financiar pentru noul an. O să te ajute mult să vezi, real, pe ce se duc banii, să arunci o privire în contul de economii sau să scapi de datorii în 2023.

Leu/Ascendent în Leu

Se anunță foarte multă muncă pentru Lei în aceste zile, mai ales că este posibil să vrei să te refugiezi de anumite lucruri. Poate că fugi de anumite discuții în familie sau te-ai simțit singur în ultimul timp. Oricare ar fi motivul pentru care anul 2022 nu se încheie așa cum trebuie pentru tine, vei dori să te ascunzi de toate prin muncă.

O să fii foarte ocupat în aceste ultimele zile până la sărbători, mai ales că apar drumuri care par că nu se mai termină. Ar fi bine să tragi aer în piept, să planifici o călătorie sau chiar să pleci undeva, ca să te relaxezi pe acest final de an. O să-ți facă foarte bine.

Ocupă-te și de tine în aceste zile. Mergi la masaj, la coafor și în orice loc în care te pui pe primul loc. Astfel, vei putea să te rupi puțin de rutină și de toate treburile din gospodărie. Răsfață-te!

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă de pe 23 decembrie va fi în Casa a patra, așa că acest lucru o să-ți deschidă ochii în ceea ce privește relația cu anumite rude. Fie că este vorba despre mamă, tată sau bunici, poți să întâmpini chiar un șoc de cele mai multe ori, pentru că Luna Nouă este rece, detașată și tăioasă.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te detașezi de cei dragi sau să pleci, ci doar să-ți dai seama că nu toți oamenii sunt echilibrați, armonioși sau diplomați. Oricât de mult ți-ar plăcea să-i schimbi pe cei din jur, nu o să reușești așa de ușor.

Pentru că Jupiter se va duce în Casa a șaptea, unii nativi ai zodiei Balanță s-ar putea să-și facă planuri serioase cu partenerul sau pot găsi o persoană nouă. Se recomandă să stai cât mai mult pe acasă în aceste zile. 

Vezi și: Ceres în Balanță de pe 19 decembrie 2022. "Mai multă conectare cu ceilalți, sprijin și arta de a cultiva relații sănătoase"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel