Test rapid: Care sunt cele mai ascunse dorințe și gânduri din viața ta?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Îți propunem un test rapid, de maximum 5 minute, care te face să te relaxezi, dar și să descoperi cele mai ascunse gânduri și dorințe!

Bucură-te de acest test interesant!

Răspunde sincer, nu există răspunsuri corecte sau greșite.

Pasul 1

Pune imaginația la mișcare! Închide ochii și gândește-te că ai în față un deșert imens, care nu are sfârșit. În deșert, vezi un cub. Descrie cubul și modul în care arată. Cu ce seamănă și cât de mare este? Din ce este făcut? Unde este plasat în deșert?

Ești în deșert cu acest cub și observi și o scară.

Pasul 2

În acest moment, observi scara. Descrie acest obiect. Cât de mare este? Unde se află, raportat la cubul din deșert? Din ce materiale este făcută? Nu te grăbi, gândește-te bine.

Pasul 3

Ei bine, în deșertul care conține o scară și un cub apare și un cal. Nu îi trebuie un nume.

Pasul 4

A venit momentul să descrii calul. Unde se află? Ce face? Merge sau stă pe loc?

Pasul 5

Tot în deșert, vezi și flori. Încearcă să le descrii. Cât de multe sunt și cum arată? Sunt așezate lângă celalalte obiecte din deșert sau sunt separate?

Pasul 6

Am ajuns la ultimul pas. Imaginează-ți și o furtună în deșert. Cum este și unde? Aproape sau departe de tine? Ce fel de furtună vezi? Afectează sau nu restul obiectelor?

Iată rezultatele!

Cubul reprezintă ego-ul tău!

Cât de mare ți-ai imaginat cubul în deșert? Ei bine, la fel este și ego-ul tău. Dacă te-ai gândit la un cub de dimensiuni mari, cel mai probabil ești o persoană stăpână pe sine. Ai un cub mic? Probabil nu ai un ego mărit. În cazul în care cubul a fost introdus în nisip, se consideră că ești cu picioarele pe pământ.

Persoanele care și-au imaginat un cub pe cer, pot fi văzute ca împrăștiate sau cu capul în nori. Cubul tău era opac? Înseamnă că ești greu de citit.

Scara îi arată pe prietenii tăi!

Ți-ai închipuit o scară ce se sprijină de cub? Asta înseamnă că prietenii tăi se bazează pe tine. Dacă ți-ai imaginat o scară înaltă, la fel este și prietenul care îți este cel mai apropiat. Scară scundă? Prieten mic de înălțime.

Calul este partenerul tău ideal!

În funcție de calul pe care ți l-ai imaginat, acest lucru poate spune multe despre ceea ce îți dorești de la un partener. Unii se gândesc la un cal puternic, care aleargă, alții își imaginează un cal blând, liniștit. Interpretează-ți rezultatul în funcție de calul la care te-ai gândit, ca să afli la ce partener visezi!

Florile îi reprezintă pe copiii tăi!

Se zice că numărul florilor îți indică dorințele în materie de copii. Ai văzut o floare? Ai un copil sau doar unul ți-ai dorit. Multe flori? Îți place să fii înconjurat de micuți. Desigur, dacă nu ți-ai imaginat nicio floare, asta nu înseamnă că nu vei avea niciodată copii.

Furtuna reprezintă o amenințare!

Este o furtună mare sau mică? Departe sau aproape de tine? Poți găsi propriul sens în modul în care ți-ai imaginat furtuna, dar se pare că reprezintă un pericol.

Vezi și: Test: Află cât de încăpățânat/ă ești! 

Sursa: higherperspectives.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Pocăința sau calea prin care ne vindecăm de patimi

În tumultul vieții cotidiene, patimile ne pot prinde în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel