"Te sacrifici prea mult! Și pentru ce?" Previziuni până în 2025 cu Nodul Sud în Balanță pentru Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La ce să se aștepte Scorpionii, cu Nodul Sud în Balanță? Avem previziuni pentru acest semn de apă, valabile până anul viitor.

Nodul Sud și Nodul Nord pot fi dificil de dezbătut, pentru că nu sunt puncte palpabile. Și mai mult, sunt și extrem de controversate, pentru că au în spate aceste tipare ale vieților trecute, ale karmei și ale destinului.

Peste tot, se discută despre Nodul Nord și se crede că acela este cel mai important. Însă, până nu ne rezolvăm Nodul Sud, degeaba mergem către Nodul Nord. 

Până nu îți înveți Nodul Sud și până nu îi echilibrezi lecțiile, Nodul Nord nici nu există.

Sunt puncte sensibile cu care ne naștem, pe care nu le putem controla. Nodurile acestea stau cam un an şi jumătate în anumite zodii. La fiecare individ, se regăsesc undeva în astrogramă.

Pe 12 iulie anul trecut, Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord s-a mutat în Berbec.

Nodul Sud a fost în semnul tău până anul trecut și ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, încă din decembrie 2021. Acum, Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre.

Ce aduce acest tranzit pentru nativii Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion?

În cazul Scorpionilor, găsim Nodul Sud în Casa a 12-a, iar Nodul Nord în Casa a 6-a. Ce înseamnă asta? Că o să iți cam placă să suferi până anul viitor. Da, poate să sune ciudat, dar asta se traduce prin următoarele situații:

Fie o să stai în relații care iți dau impresia că sunt bune pentru tine, deși, în realitate, te fac să suferi. Ori să crezi că nu meriți alt loc de muncă mai bun, deși cel actual nu îți aduce mari beneficii.

Tu, de fapt, tinzi să te sacrifici într-un mod exagerat. Nici nu știi prea bine cum și pentru ce. Ai face bine ca până anul viitor, să te gândești mai mult la aceste aspecte. Și să te întrebi: "Chiar merită?"

Surprize și schimbări pentru Vărsător cu Uranus în Taur: "O să se schimbe relația cu familia!”

Mai mult, este recomandat să iei în calcul și faptul că nu ai control asupra vieții. Pot să apară și frici și dezechilibre care sunt specifice acestei case a 12-a: angoase, temeri puternice, persoane care suferă, despărțiri de unele persoane. 

Poți să iei și decizia de a pleca din țară. 

Nodul Nord din Casa a șasea spune următorul lucru: nu mai trăi în atâtea frici, ci ia-o cu începutul. Fii cât mai practic! Te gândești prea mult la trecut, fii cât mai simplu. 

Ai mai multă grijă de tine, de sănătate, de alimentația pe care o ai. Cuvântul de bază pentru tine este: cumpătare.

Astrosens te îndeamnă să citești și: "Expune-te oamenilor, fă-ți prieteni!" Previziuni până în 2025 cu Nodul Sud în Balanță pentru zodia Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel