Taurii sunt protagoniștii săptămânii. Berbecii se simt respinși, iar Gemenii au nevoie de curățenie sufletească
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce veștile pentru zilele care urmează.

Săptămâna aceasta este foarte importantă și plină din punct de vedere astrologic!

Pe 19 aprilie, Soarele intră în semnul Taurului. Însă cel mai important eveniment astrologic din săptămâna aceasta este conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie. Când această conjuncție are loc, ne vom lovi de idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu sunt pe placul nostru. Întâlnirea dintre cei doi aștri nu va afecta doar piețele financiare, modul în care ne raportăm la resurse, ci și volatilitatea vieții cotidiene. 

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați. Viața acestora poate lua o întorsătură neprevăzută. Cu toate acestea, evenimentul istoric îi va învăța că orice criză este de fapt o oportunitate. 

Iată care sunt previziunile săptămânale!

Berbec/Ascendent în Berbec

În semnul tău se află Venus, care te ajută, te împinge, dar te face și puțin arogant. Indiferent de vârstă și experiență, te vei băga în situații în care îți dorești să arăți că ești deștept. Iar unii oameni îți vor arăta inversul. Te vei simți judecat, neînțeles și respins. Acceptă că ai limite și învață. Cu Marte în casa a 12-a, nu te simți chiar în apele tale, dar ai speranța că poți trece peste obstacole. Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece pe plan financiar. Uranus nu te lasă să îți stabilești drumul. Daniela Simulescu îți recomandă să ai un buget de risc pentru momentele când viața îți rezervă surprize.

Cum să-ți îmbunătățești relația cu banii în funcție de zodie? Ghid practic pentru fiecare semn astrologic

Taur/Ascendent în Taur

Ești protagonistul acestei săptămâni deoarece conjuncția Jupiter-Uranus are loc în semnul tău. Fii atent la sănătate! Dacă ai simțit unele simptome, dar nu ai făcut nimic pentru ele, ar fi timpul să iei măsuri. Pentru doamne și domnișoare, este necesar să fiți atente la sistemul endocrinologic și la nutriție. Dacă unele situații nu ies așa cum îți dorești, nu este sfârșitul lumii. Încearcă să nu forțezi lucrurile. Când te lupți cu morile de vânt, ai de pierdut. Astrologul îți transmite că orice criză este o oportunitate. Un alt aspect pe care trebuie să-l iei în calcul este să nu faci un ideal din trecut.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie are parte de inspirație în mediul profesional

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în casa a 12-a. Dacă ești singur, vei simți că nu ești iubit de viață și va fi un sentiment de pierdere a speranței. De la tine acest aspect își dorește curățenie sufletească. Gândește-te la momentele în care te-ai sacrificat pentru niște situații, iar acestea ți-au făcut rău. Când Jupiter va intra în semnul tău, îți poate aduce oportunități și în plan relațional. Pentru a găsi persoana potrivită, la finalul lunii mai ai putea să ieși mai mult. Nu va veni din senin. Dacă ești într-o relație, situații legate de viața partenerului sau de a ta pot apărea. Îți poți dori să duci relația la un alt nivel. Creează-ți un altar interior și ai grijă de sănătatea ta. Luna mai aduce o perioadă foarte importantă, dar obositoare pentru tine.

Citește și O zodie primește curaj de la astre. Trei zodii simt presiunea și nerăbdarea. Ce le recomandă astrele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel