Taurii au nevoie de hrană spirituală, Racii se bucură de oportunități profesionale. Perioadă minunată pentru Fecioare, multă hărnicie pentru Scorpioni
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astăzi, Jupiter se întoarce în semnul Berbecului, unde va rămâne până pe 16 mai. Acest eveniment astrologic vine însoțit de noi începuturi, chiar dacă poate să presupună și pierderi sau renunțări. Curajul nu ne lipsește, dar nici furia, care va sta în spatele multor acțiuni. Iată care sunt veștile pentru Taur, Rac, Fecioară și Scorpion!

Poate că ești deja cu gândul la vacanța de iarnă și aștepți cu nerăbdare sărbătorile. Nu este de mirare, mai ales că vorbim despre o perioadă ideală de conectare cu cei dragi, dar și pentru odihnă, relaxare și spiritualitate.

În zilele care urmează, avem și alte aspecte importante, pe lângă intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Vorbim despre Solstițiul de iarnă, de pe 21 decembrie, atunci când Soarele trece în semnul Capricornului. Pentru o lună, ai conversații importante, îți faci planuri și pui bazele unor evenimente mărețe.

Pe 22 decembrie, avem și trigonul dintre Venus și Uranus, așa că urmează un aspect optim pentru ultimele cumpărături de sărbători. Pe 23, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, un moment perfect să-ți așterni rezoluțiile pentru noul an sau lista de dorințe pe termen lung. Pe 24, sextilul dintre Mercur din Capricorn și Neptun din Pești reprezintă un aspect potrivit să te gândești la însemnătatea și spiritualitatea sărbătorilor. Poți învăța să fii mai iertător, mai tolerant și mai empatic cu ceilalți.

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter se duce în Casa a 12-a, așa că zilele de sărbătoare care urmează au o încărcătură aparte pentru tine. Atât în preajma sărbătorilor, cât și în aceste zile, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să te îndrepți mai mult către spiritualitate.

Deși te poți lăsa dus de val în ceea ce privește cumpărăturile sau vizitele, ar trebui să te bazezi mai mult și pe ceea ce simți cu adevărat. Dacă simți să nu te mai împarți peste tot sau simți nevoia să plângi, fă-o. Baza ta interioară trebuie să fie solidă, astfel încât să te bucuri de ceva palpabil.

Sunt zile bune ca să-ți dai seama și de excesele pe care le faci în ceea ce privește alimentația sau viciile. În caz contrar, vei vedea consecințele. Nu uita că sănătatea este cea care contează cu adevărat. Încearcă să lași deoparte și temerile pe care le ai, fie că îți este frică de singurătate sau îți este teamă că nu vei fi plăcut de cei din jur. Vei fi pe drumuri în aceste zile.

Rac/ Ascendent în Rac

Vei avea zile pline. Aștepți cu nerăbdare sărbătorile, vrei să gătești, să aranjezi casa și să te bucuri de prezența celor dragi. Jupiter intră în Casa a 10-a, de aceea, ar fi bine să te gândești la ceea ce s-a întâmplat între 11 mai și 28 octombrie, mai ales din punctul de vedere al profesiei.

Până pe 16 mai, Jupiter te ajută foarte mult pe planul carierei sau al statutului profesional. Poți să fii avansat sau ai șansa să participi la noi evenimente. Îți oferă și multă încredere, dar trebuie să ai curaj. Profesional, începe o perioadă minunată și sărbătorile o să fie pe placul tău.

Totuși, încearcă să nu te sacrifici prea mult și nu face pe plac tuturor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o săptămână minunată pentru tine! Și la fel va fi și în perioada următoare, dacă înveți să te bucuri și să mai lași deoparte munca. Deși ți s-ar putea părea ciudat, încearcă să fii trântor spre final de an. Să te relaxezi și să te odihnești, chiar dacă poți să continui să le oferi ajutorul tău celor din jur.

Nu uita că, dacă nu te vei menaja tu, nici ceilalți nu o vor face pentru tine. Încearcă să nu le faci pe toate și vei avea de câștigat. Jupiter se mută în Casa 8-a, așa că îți arată efectele relațiilor pe care le-ai avut anul acesta. Vei vedea cu ce te-ai ales, fie că vorbim despre relațiile de lungă durată sau despre simple ieșiri în oraș cu o persoană nouă.

Poți să-ți dai seama că ai exagerat sau că nu ai ales bine anumite persoane din jur. Relațiile sunt importante în această perioadă, mai ales cele cu copiii. Vei avea resurse să petreci sărbătorile așa cum ți-ai dori.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

O să fii pe drumuri de dimineața până seara și se anunță discuții sau negocieri, fie cu cei dragi, fie la locul de muncă. Ești foarte harnic în aceste zile, iar astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să nu fugi deloc de treabă în următoarea perioadă.

În schimb, trebuie să ai grijă să nu te ocupi și de sarcinile altora, ci să pui accent pe ale tale. Altfel, vei pierde timp, resurse sau bani. De sărbători, vei fi acid sau sarcastic, datorită Lunii Noi în Casa a 3-a. Vrei să spui adevărul gol-goluț, mai ales în preajma acelor zile.

Vezi și: TESTE dar și BUCURII de la astre pentru Berbec, Gemeni, Leu și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel