Tania Toho-Păduraru, numerolog și astrolog din Moldova, ne spune cum ne îndrăgostim în funcţie de ziua naşterii
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Are data nașterii vreo influență asupra modului în care ne îndrăgostim? Iată ce ne spune Tania Toho-Păduraru!

Astrologul moldovean este de părere că data la care ne-am născut poate să aibă un impact major asupra modului în care ne îndrăgostim, iubim sau a felului în care ne raportăm la partener. De ce? Pentru că această dată reprezintă numărul sufletului nostru sau numărul personalității! 

Deci, dacă te-ai născut pe 1, ai numărul personalității 1. Dacă te-ai născut pe 11, să zicem, aduni 1 cu 1, așa că numărul personalității tale este 2. Important este să obținem o singură cifră, să reducem data de naștere la un număr. La fel procedăm și cu 10, 23, etc. 

Să începem!

Cifra 1. Acești oameni sunt foarte pasionali, ei înțeleg ce înseamnă dragostea, iar cei din jur se îndrăgostesc, la rândul lor, foarte repede de ei. De ce? Pentru că sunt persoanele care se impun într-un colectiv, au un sexappeal mai ridicat decât alții, și, totodată, mai ales femeile, se îndrăgostesc repede de bărbații cu acest număr. Totodată, aceste persoane se implică activ în rezolvarea problemelor celorlalți. Bărbații își vor arăta masculinitatea, din start. 

În ciuda acestor calități, ei au și o mândrie foarte mare și nu sunt cei mai romantici. Au și niște standarde intelectuale foarte mari. 

Cifra 2. Reprezentanții acestei cifre sunt senzuali, romantici, spre deosebire de cei cu numărul 1. Doar că trebuie să se hotărască de la început dacă preferă un partener la fel de senzual sau unul care se axează foarte mult pe un rol social. Aceste persoane pot, totuși, să se plictisească rapid de partener și tind să caute pe altcineva destul de repede. Sunt persoane destul de pretențioase, care trebuie să își cunoască bine valorile înainte de căsătorie. 

Cifra 3. Aceste persoane sunt extrem de senzuale și captează atenția oricui atunci când se nimeresc să fie mai ales într-un cerc de prieteni. Cu ei te simți foarte bine, ești foarte degajat, dar au standarde mari, deci trebuie să fii și foarte interesant, să ai simțul umorului, pentru că nu contează doar aspectul fizic. Trebuie să fii captivant. Însă, aceștia uită des de necesitățile partenerului, pentru că sunt foarte axați pe drumul lor. Femeia care are această dată de naștere își schimbă foarte des dispoziția. 

Cifra 4. Aici nu putem discuta despre romantism, ci despre parteneri practici, care cer seriozitate în dragoste. Vor să aibă parteneri inteligenți, să aibă cu cine discuta. Nu îți vor propune căsnicie după o lună, ci au nevoie de mult timp. Au nevoie de parteneri care gândesc exact ca ei. Pot să treacă de la pasivitate la gelozie imediat.

Cifra 5. Acești parteneri sunt romantici și veseli. Sunt niște visători incurabili, nu te plictisești lângă ei, dar nu sunt foarte statornici în căsnicii. Adesea, aceștia uită de nevoile sufletești ale partenerilor lor. Acasă, au nevoie de atmosferă degajată. Dacă nu o găsesc, își caută pe cineva rapid. 

Cifra 6. Aceștia sunt nimeni alții decât experții în dragoste. S-ar crede că lor le merge cel mai bine la acest capitol, dar nu este așa. Pentru ei, relațiile sunt cele mai importante. Casa și partenerul sunt totul. Dar se dezvoltă o prea mare tutelă asupra partenerului. Iau dragostea prea în serios.

Cifra 7. Acești parteneri sunt mai mistici, idealizează dragostea, deci este foarte dificil să te încadrezi în standardele lor. Sunt persoane care iubesc profund, dar doar daca găsesc partenerul ideal pentru ei. Sunt erudiți, filosofi. 

Cifra 8. La acești oameni, dragostea este cu majusculă. E vorba de seriozitate maximă, iar când vine vorba de dragoste, vor totul sau nimic! De obicei, aceștia tind să devină și tirani acasă. 

Cifra 9. Aceste persoane se aseamănă cu cei care au cifra 1. Este vorba despre foc, pasiune, se pot îndrăgosti repede, dar apoi acordă note partenerului, ca la școală. Trebuie să îi scoți la spectacole, la teatru, etc. Sunt pretențioși în dragoste și dacă nu corespunzi standardelor lor, te pot părăsi rapid. 

Youtube video image

Vezi și:  Numerologia anului 2025 ne dă peste cap. „Cei din urmă vor fi cei dintâi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel