Talismanul norocos pentru zodia ta! Află cum să atragi norocul cu simbolul semnului tău
Autor: astrosens Team | Dată: 25 oct, 15:50
Oamenii au iubit întotdeauna ideea de a avea un talisman norocos sau în care să creadă. Legendele și miturile antice sugerează că oamenii au propriile lor talismane norocoase care îi ajută să reușească în diverse situații. Această credință populară a fost transmisă de la generații și astfel, astrologii au reușit să definească talismanele norocoase pentru fiecare semn zodiacal. Iată talismanele norocoase pentru toate cele 12 zodii.

Berbec

O cheie ar fi norocul tău ideal, deoarece Berbecii sunt destul de hotărâți și energici în tot ceea ce fac. Atitudinea de „a nu renunța niciodată” este o trăsătură foarte pozitivă a ta. Îi inspiri pe ceilalți să-și atingă obiectivele și astfel, așa cum o cheie deschide uși pline de oportunități, personalitatea Berbecului va rezona cu o cheie.

Taur

Numărul „7” este un talisman norocos pentru Tauri. Acesta este considerat a fi un număr norocos în multe țări, în diferite culturi. Acest număr este prezent în diverse referințe precum cele 7 culori ale curcubeului și este considerat a fi un semn de noroc.

Gemeni

Zaruri! Deoarece acest talisman special rămâne întotdeauna relevant. Gemenii sunt fluturi sociali cărora le place să fie în preajma oamenilor şi sunt la curent cu tendinţele. Deci, a ține un zar la îndemână în orice moment este ca și cum ai fi la curent cu tendințele modei.

Rac

Racii ar trebui să considere o gărgăriță ca fiind talismanul lor norocos. Racii sunt calzi, afectuoşi ,i iubesc compania animalelor. Buburuzele reprezintă norocul și averea, așa că dacă un Rac observă gărgăriţe în grădină, la o masă sau oriunde, atunci norocul este pe drum.

Leu

Leii consideră că pietrele prețioase fac minuni pentru ei. Acest talisman norocos rezonează cu personalitatea unui Leu. Deoarece sunt în mod natural fermecătoare, vibrante și atractive, Leiii iubesc pietrele prețioase și le poartă ca bijuterii pentru a-i face să se simtă mai atractivi. Dintre toate pietrele prețioase, chihlimbarul și safirul sunt cele mai norocoase pentru Lei.

Fecioara

Ochiul rău poate părea un mit, dar de fapt alungă spiritele rele. Fecioarele păstrează acest talisman norocos cu ei înșiși în orice moment, pentru a fi ferite de vibrațiile rele și nesigure de la oamenii care sunt geloşi pe talentele uimitoare ale Fecioarelor și de cei care le doresc rău.

Balanţa

Balanța consideră orice obiect cu formă de triunghi ca fiind talismanul lor norocos. Scripturile antice sugerau triunghiuri pentru a reprezenta ciclul nașterii, morții și conexiunea noastră cu universul. Acest talisman aduce stabilitate și echilibru în viața unei Balanțe și o ajută să găsească echilibru în fiecare situație. 

Scorpion

Potcoava este un talisman norocos în care Scorpionii și-au pus cu adevărat încredere, deoarece potcoava este făcută din fier, despre care se crede că alungă orice spirite rele și creaturi periculoase care ar putea provoca rău.

Săgetător

Săgetătorii păstrează cu ei un picior de iepure fals ca un talisman, deoarece, conform folclorului antic, acționează ca o forță foarte puternică care alungă spiritele rele dacă se întâmplă vreodată să ajungi într-un loc foarte periculos și bântuit. Caută unul fals și transformă-l într-un breloc pentru a-l ține tot timpul cu tine.

Capricorn

Capricornii au trifoiul cu patru foi ca talisman pentru că s-a dovedit a fi norocos pentru aceşti nativi de fiecare dată când au fost într-o perioadă dificilă. Trifoiul cu patru foi simbolizează speranța și prosperitatea, iar Capricornii iubitori de natură preferă să aibă în permanență acest simbol frumos şi echilibrat asupra lor.

Vărsător

Crezi sau nu, greierii sunt extrem de norocoși pentru Vărsători. Timp de secole, aceste insecte au reprezentat armonie și se spune că sunt însoțitorul perfect pentru cineva în singurătate. Păstrarea unui talisman care are greier sculptat pe el sau dacă se întâmplă să vezi unul brusc, atunci știi că ceva bun este cu siguranță pe drum, mai ales pentru Vărsători.

Peşti

Apărătorul de vise aduce noroc și fericire în viața unui nativ Pești. Agățarea unui apărător de vise lângă patul tău ar trebui să te facă să te simți liniştit și să prevină ca visele rele sau coșmarurile să-ți fure liniștea. Acestea degajă vibrații foarte plăcute și aduc noroc.

sursa: timesofindia.indiatimes.com

Articole similare

Zodiile PROVOCATE în sezonul Săgetătorului

Sezonul Săgetătorului vine cu energie şi optimism în...

Zodii susţinute de sezonul Săgetătorului

Sezonul Săgetătorului este puţin mai optimist faţă de...


Cele mai noi articole

Horoscop 2022 - VIDEO fiecare zodie (PREMIERĂ)

Horoscop. Am lansat Horoscopul 2022, pentru fiecare...

Rezumat astrologic 6-12 decembrie 2021

Săptămâna 6-12 decembrie are multe aspecte.


Top citite
Horoscop decembrie 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac. Previziunile astrologului Daniela Simulescu - VIDEO

Horoscop noiembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Se face trecerea la 2022" - VIDEO

Horoscop decembrie 2021 pentru  Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Previziunile astrologului Daniela Simulescu - VIDEO

Horoscop noiembrie 2021 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Daniela Simulescu: "O lună MARCANTĂ" - VIDEO

Animalul spiritual al zodiei tale (sursa foto: Pixabay)

Animalul spiritual al zodiei tale