TALISMANE NOROCOASE în funcție de zodie. Află ce ți se potrivește!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Fiecare semn din zodiac are o energie aparte. De aceea, orice semn poate să beneficieze de un talisman norocos și protector. Iată ce ți se potrivește, în funcție de zodia ta!

Din cele mai vechi timpuri, oamenilor le-a plăcut ideea de a avea un talisman norocos. Un obiect în care să creadă și care să le aducă noroc.

Totodată, miturile și legendele antice spun că talismanele aduc prosperitate și noroc în diferite domenii ale vieții. Această credință a fost transmisă, dintr-o generație în alta, iar astrologii au putut să definească talismanele ideale pentru fiecare semn din zodiac.

Acestea sunt talismanele pentru cele 12 zodii!

Berbec

Care este talismanul aducător de noroc pentru primul semn din zodiac? Ei bine, cheia este! Să nu uităm că nativii Berbeci sunt foarte hotărâți, ambițioși și energici în toate aspectele vieții. Nu renunță ușor sau poate nu o fac niciodată, iar această calitate îi caracterizează cel mai bine.

Fiindcă îi inspiri pe cei din jur și vrei să îi ajuți să își atingă scopurile, semeni cu o cheie care deschide uși pline de oportunități noi. Poți alege orice, un tricou cu o cheie imprimată sau o cheie pe post de pandantiv. Tu alegi!

Taur

Semnul Taur are următorul talisman norocos: cifra 7! Această cifră este considerată aducătoare de noroc. În religiile occidentale, se știe că Dumnezeu a creat lumea în șase zile și a ales odihna pentru cea de-a șaptea zi. Totodată, să ne amintim de importanța acestei cifre: există șapte minuni ale lumii, șapte continente, șapte culori în curcubeu. Dacă alegi orice obiect sau talisman cu cifra 7, poți considera că deții toate secretele lumii. Vei atrage abundența.

Gemeni

Ce pot lua Gemenii cu ei, ca talisman norocos? Vorbim despre zaruri! Acest obiect cu mai multe fețe reprezintă posibilitățile pe care le au acești nativi. Mai mult, Gemenii sunt expansivi și curioși. Au în față o varietate de șanse pe care sunt îndemnați să le descopere. Păstrează zaruri la tine! Ține-le în mașină, pe o noptieră sau ca imagine de fundal pe ecranul telefonului!

Rac

Racii ar putea să aibă în minte gărgărița ca un talisman norocos! Racii sunt nativi afectuoși, tandri, calmi și iubitori. Le plac natura, plantele și compania animalelor. Gărgărițele înseamnă avere și noroc. Poți să porți inele sau lănțișoare cu gărgărițe. Dacă ești la o masă în grădină și vezi o gărgăriță, să știi că norocul este pe cale să apară!

Leu

Nativii Leu cred că pietrele prețioase sunt aducătoare de noroc. Și nu greșesc! Aceste talismane norocoase rezonează perfect cu personalitatea magnetică a Leilor, semne vibrante și atractive. Leii sunt atrași de frumos și vor să poarte bijuterii, ca să se simtă mai îndrăzneți.

Ce pietre prețioase aleg Leii? Talismanele norocoase pot fi safirul și chihlimbarul, pe care să le alegi ca atare sau ca pietre pe bijuterii.

Fecioară

Ochiul protector poate să pară un mit, dar aduce noroc și alungă spiritele rele. Nativii Fecioară pot să aleagă acest talisman în orice moment al zilei. Acest talisman norocos te ferește de vibrațiile negative și te ține departe de persoane geloase sau invidioase. Se spune că ochiul protector poate să reducă înclinația critică a acestui semn de pământ.

Balanţă

Ce talisman norocos au persoanele născute în zodia Balanței? Acestea pot opta pentru orice obiect în formă de triunghi! În scripturile antice, se spunea faptul că aceste triunghiuri înseamnă ciclul nașterii, al morții și conexiunea cu universul.

Talismanele triunghi aduc echilibru în viața Balanțelor și le ajută să găsească stabilitate în orice domeniu.

Scorpion

Potcoava este talismanul perfect pentru nativii Scorpion! Fiindcă aceste persoane au o natură mai suspicioasă și le este teamă de trădare, potcoava este ideală. Se spune că acest obiect alungă spiritele rele dar și oamenii care le pot face rău.

Săgetător

Pe ce talismane se pot baza Săgetătorii? Pot să țină la ei un obiect in formă de picior de iepure! În folclorul antic, acest obiect alungă spiritele rele din locurile periculoase sau chiar bântuite. Pentru că ești aventurierul zodiacului, ai putea să te folosești de acest talisman norocos.

Capricorn

Capricornii se pot folosi de un trifoi cu patru foi! Acest simbol reprezintă speranța, siguranța și prosperitatea. Acești nativi sunt iubitori de frumos și de natură, așa că acest simbol foarte popular al trifoiului le poate fi de folos. Alege orice obiect în această formă.

Vărsător

Poate să ți se pară amuzant, dar talismanul norocos al Vărsătorului este un greier! De secole întregi, aceste insecte zgomotoase au însemnat armonie. Se spune că greierul este partenerul perfect pentru un om aflat în singurătate. Ia cu tine orice obiect care are imprimat un greier și vei fi în siguranță, mai ales la drum lung.

Peşti

Prinzătorul de vise sau "dream catcher", în limba engleză, este talismanul norocos al nativilor Pești. Poți să agăți un astfel de obiect deasupra patului tău. O să te facă să te liniștești și să ții departe visele rele sau coșmarurile. Nu uita că aceste obiecte vibrante îți aduc noroc.

 Vezi și: Zodiac floral. Află care este floarea ideală pentru tine în funcție de zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

pixel