Surprize și schimbări pentru O ZODIE. „Nu este sfârșitul lumii”
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Anul 2022 a adus suprize pentru toate semnele zodiacale. Nu putem să spunem că mai suntem aceeași care eram la începutul anului. Ce zodie se confruntă în continuare cu surprize și schimbări?

Taurii au un an cu suprize și schimbări, s-ar putea să nu se mai recunoască pe ei înșiși!

Taur/ Ascendent în Taur

În 2022 probabil că simți deja efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu prea se petrece într-un mod lin, cum probabil că ți-ai dat deja seama, ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare. Saturn rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se mișcă în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, te frustrează orice întârziere, orice moment în care descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) este destul de rigidă.

Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct, însă anul acesta te suprinzi pe tine însuți. Iei decizii pe ultima sută de metri, te aliezi cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens. Să nu uităm de Uranus care îți va tranzita în continuare semnul. Atașamentele tale, mai ales cele mai puternice, vor fi zguduite. Astrele doresc de la tine să devii mult mai autonom, să nu depinzi de nimeni și să nu îi faci nici pe ceilalți sa depindă de tine. Ruperea unei relații sau a unei colaborări nu este sfârșitul lumii. Posesivitatea poate deveni cel mai mare dezavantaj dacă nu vei lucra cu fricile tale. Frica de a pierde este o altă temă a anului 2022. Marte va tranzita casa a 2-a, a banilor și a valorii personale, din 20 august și până la finalul anului. Orice pierdere va lăsa loc altor șanse. Ce este vechi nu va mai produce profit, din contră.

Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt?”.

Saturn în casa a 10-a face careu cu Ascendentul și Descendentul. Poate să aducă o problemă de sănătate pentru o persoană dragă vouă, o persoană cu autoritate.

Sfatul pentru voi este să vă luați mai în serios, iar cei care vor să înceapă acum o altă carieră, să țină cont că va fi de lungă durată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel