Surprize plăcute de la Venus în Rac pentru următoarele PATRU zodii
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Racul aduce energia sensibilității și a blândeții. Racii sunt extrem de atașați de familia lor, au mare grijă de părinții sau de copiii lor. Familia este refugiul lor, dar este și obiectivul lor. Un Rac nu o să își lase familia la greu. Inițial, Racii nu se vor arunca în relații deoarece sunt extrem de vulnerabili. E posibil chiar să evite privirile celorlalți, nu le place contactul direct al privirilor. În plus, le ia foarte mult timp să facă primul pas și asta nu doar în relație, ci și în carieră. Le este foarte teamă să nu cumva să dea greș. 

Așadar, Venus îmbrățișează energia Racului și ne face să fim mai apropiați de familie și să iubim cu mult mai multă blândețe. 

Zodiile care beneficiază cel mai mult de pe urma lui Venus în Rac sunt: Taurii, Racii, Capricornii și Peștii. 

Taur/ Ascendent în Taur

mai multă deschidere, empatie

Venus, guvernatorul tău, intră în casa a 3-a, îți priește, ești mai deschis, mai dispus să îți expui sentimentele, dar să îi și asculți pe ceilalți și mai predispus la empatie. O să fii mai înțelegător cu cei din jurul tău decât erai până acum și asta te va face să crești în ochii celor din jurul tău, dar să și vezi tu însuți lumea cu alți ochi. Această notă de flexibilitate era exact ceea ce aveai nevoie. 

Rac/ Ascendent în Rac

Romantism și mai multă iubire de sine

Senzualitate, romantism, bucurie și plăcerea de a fi acasă sau în vacanță cu partenerul, asta aduce Venus chiar în semnul tău. Pe de altă parte, ești preocupat de cum arăți, vrei să investești mai mult în look-ul tău, vrei să te îmbraci diferit. S-ar putea să te placi mai mult. Te vei putea admira în oglindă și te vei privi diferit de data aceasta, lucru care îți va prii. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Relații romantice, armonie

Venus intră în casa a 7-a, deci accentul cade serios pe romantismul din cadrul relațiilor. S-ar putea să fiți mai blânzi, mai carismatici, să doriți să aveți o relație mai frumoasă, mai armonioasă, să vă gândiți la dezvoltarea acesteia pe termen lung. Faptul că Venus este în Rac vă poate face mai maleabili și mai calzi decât sunteți de obicei. 

Pești/ Ascendent în Pești

Pasiuni și multă distracție

Nativii Pești sunt cei mai fericiți datorită acestui aspect. Venus se duce în casa a 5-a, deci ești printre cei care beneficiază cel mai mult de darurile aducătoare de plăceri ale lui Venus în Rac. Se anunță pentru tine bucurie, distracție, creativitate și multă inovație în sectorul hobby-urilor și al pasiunilor. Va fi distracție la superlativ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel