Surprize pentru Taur, Balanță, Scorpion și Vărsător în anul 2024
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop anual. Astrele transmit mesaje importante pentru nativi, cum ar fi schimbări neașteptate și momente de criză care devin oportunități.

În acest început de an 2024, simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Iată mesajele astrelor pentru noul an!

Taur/Ascendent în Taur

În aprilie, marea conjuncție Jupiter-Uranus are loc în semnul tău. Cine vrea să evolueze, să schimbe sau să riște, va fi foarte susținut. Cine vrea să rămână în urmă și să se opună schimbării, va avea multe repercursiuni. Prima parte a anului este foarte bună pentru studiat, călătorit și învățat. Dacă între timp apare o schimbare, accept-o. Ar putea apărea evenimente neașteptate, chiar situații de criză deoarece Uranus are și această componentă. În primele luni ale anului, orice moment care poate părea o tragedie, este de fapt o oportunitate. Dacă rămâi pe loc, nu vei face doar atât, ci te vei duce și mai în spate. Lui Uranus îi plac schimbările inopinante, îi place inovația și revoluția. Nu aștepta conjuncția de pe 21 aprilie, ci începe să evoluezi din propria voință. Din a doua parte a anului, Jupiter se duce în casa a 2-a, cea a resurselor, valorilor. Toate schimbările pe care le faci în prima parte a lui 2024, se vor monetiza în a doua. Este un an ideal dacă îți dorești mai multe surse de venit. La finalul anului, Marte, guvernatorul casei a 7-a, va fi retrograd. Vei întâmpina schimbări și teste pe plan relațional.

Balanță/Ascendent în Balanță

În prima parte a anului, Saturn este direct în casa a 6-a, cea a locului de muncă și a sănătății. La început de an, ar fi ideal să te programezi măcar la niște analize generale. Trebuie să ai grijă de imunitate, vitalitate și de starea ta. Trebuie să ai grijă la tot ceea ce înseamnă stil de viață și să fii atent la orice simptom pe care-l ai. Din a doua parte a anului, Saturn va retrograda în casa a 6-a. O să aducă multe momente neplăcute la locul de muncă și stres. Saturn în casa a 6-a te obligă să nu mai bați pasul pe loc, ci să ai mai multă determinare când vine vorba de a realiza sarcinile la serviciu. Totodată, nu trebuie să te forțezi. Nu le poți face pe toate și este necesar să accepți. În aprilie, Jupiter din casa a 8-a se va întâlni cu Uranus. Ai putea să primești o moștenire neașteptată sau să începi un proces de succesiune. Așteaptă-te la tot felul de situații surprinzătoare. Este posibil să începi diferite afaceri sau să dai lovitura cu un proiect. Uranus te poate urca foarte sus, dar te și poate coborî. Dacă atingi succesul în 2024, nu te baza că rămâi așa. Bucură-te dacă reușești să atingi un nivel înalt, dar realizează că e foarte greu să rămâi acolo. Nu risca totul. Ai grijă și la relația cu instituțiile financiare, verifică mai atent. În a doua parte a anului, Jupiter se duce în casa a 9-a, fapt care te avantajează. Va fi un moment nemaipomenit să te înscrii la o școală sau să-ți continui studiile. Mai mult decât atât, dacă vrei să pleci în altă țară, vei fi sprijinit. În plan amoros, s-ar putea să neglijezi relațiile.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În aprilie, conjuncția istorică Jupiter-Uranus se petrece în casa a 7-a. Indiferent de vârsta pe care o ai, acest aspect o să lase urmări. Poate aduce o căsătorie sau un divorț pe neașteptate. La cei care sunt singuri, pot apărea tot felul de situații care nu se concretizează neapărat. Dacă ești într-o relație unde toate lucrurile merg bine, conjuncția poate aduce surprize din partea partenerului. Își poate schimba serviciul sau să facă modificări la atitudine și conduită. Saturn, planeta testelor, este în casa a 5-a pe toată durata anului. Combinația dintre Jupiter în casa a 7-a și Saturn în a 5-a te îndeamnă să realizezi că fericirea depinde de tine, nu de partener. Chiar dacă ai un devotament nemaiîntâlnit într-o relație, adevărul este că nu poți sta singur deoarece îți e frică de propria persoană. Dacă în anul 2024 nu-ți merg lucrurile din punct de vedere relațional, înseamnă că relația cu tine nu este una autentică. Dacă îți dorești un copil, Saturn în casa a 5-a întârzie procesul, dar nu te speria. Dacă deja ai unul, ocupă-te mai mult de acesta. Totodată, concentrează-te și pe partea creativă, artistică. În acest an, tot ce înseamnă iubire, relație sau parteneriat va fi testat. Din a doua parte a anului, Jupiter se duce în casa a 8-a, care vorbește despre banii la comun. Este posibil să dorești o afacere cu partenerul sau să investești în ceva. La finalul anului, Marte, guvernatorul tău, retrogradează în casa carierei. Îți aduce schimbări pe plan profesional.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Până în 2044, Pluto intră definitiv în semnul tău începând cu 21 ianuarie. O să se întoarcă în Capricorn pentru puțin timp, dar după 20 noiembrie nu-ți va mai părăsi semnul. Pregătește-te de schimbări radicale. Vor fi multe momente când o să începi de la 0. Cu Pluto în casa întâi, sănătatea este foarte importantă. Îți vei arăta ție ce obiceiuri, dependențe și vicii nocive ai. O să realizezi că undeva ai pierdut controlul. Pluto distruge ce este inutil în viața ta. La finalul lui 2024, vei fi alt om din toate punctele de vedere și pe toate planurile. Saturn, guvernatorul tău, rămâne în casa a 2-a tot anul. În continuare, partea financiară va suferi. Trebuie să te preocupi de siguranța financiară și să înveți cum să trăiești cu mai puțin. Până în iunie, Jupiter rămâne în casa a 4-a. Poți face îmbunătățiri în locuință sau să te muți brusc. Tot în primăvară, evenimente neprevăzute pot apărea în familie. A doua parte a anului este foarte bună în plan amoros. Finalul anului îți aduce lucruri concrete în relație, dacă ai simțit că nu se mișcă nimic în acea zonă.

Citește și Vești noi pentru Berbec, Gemeni, Fecioară și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel