Surprize în parteneriate pentru Berbec. Gemenii sunt copleșiți pe plan profesional, iar Leii trebuie să interacționeze mai mult
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Afla previziunile săptămânale pentru următorii trei nativi ai zodiacului.

Ne apropiem cu pași repezi de luna aprilie! Aceasta va debuta cu retrogradarea lui Mercur în semnul Berbecului, care va avea loc pe data de 2. Însă efectele le putem deja resimți. Retrogradarea o să dureze până pe 25 aprilie, cu efecte până la jumătatea lunii mai. O să facem greșeli din cauza grabei și putem fi surprinși de lașitatea unor persoane, chiar dacă nu ne așteptam.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru următoarele trei semne!

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești printre protagoniști, mai ales că Luna Plină a avut loc la tine în Casa a 7-a, unde încă poate să producă efecte. Așadar, Soarele este în semnul tău, iar Luna în semnul opus, cel al Balanței. Mulți dintre voi s-ar putea să aibă surprize vizavi de parteneriatele în care sunteți implicați, fie că este vorba despre cele de natură personală sau profesională. Așadar, vei vedea că unele parteneriate pot continua, în timp ce altele nu. Poate că vei avea tendința să faci vreun compromis, să mai lași de la tine, însă nu se va mai putea. Trebuie să îți dai seama ce merge și ce nu mai merge. 

De asemenea, negocierile pe plan financiar vor fi foarte importante în următoarele zile. Dar nimic nu decurge așa cum te-ai fi așteptat, dar trebuie să înveți să accepți că nu se întâmplă mereu totul așa cum îți dorești. 

Opoziția dintre Marte și Juno în Casa a șasea te roagă să stai departe de tot felul de bârfe, neînțelegeri cu colegii, trădări, etc. Îți faci tot felul de idei care nu îți sunt prielnice.

Reinventare pe plan amoros! Zodia care se poate bucura de clipe romantice în perioada următoare

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Luna Plină a avut loc în Casa a cincea, așa că relațiile cu copiii s-ar putea să fie puțin mai complicate. Dar nu neapărat din cauza lor, ci pur și simplu fiindcă tu ai planurile tale, iar ei au tot felul de activități, așa că este mai greu să vă întâlniți. 

Cum Mercur, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare, va fi destul de greu să găsești un numitor comun, și nu doar cu copiii, dar și cu persoanele pe care le iubești. 

În Casa a zecea sunt și Marte și Saturn, așa că apar momente în carieră care ți se par copleșitoare, grele. Trebuie să te responsabilizezi. Nu este o perioadă minunată pe plan profesional, ci mai degrabă este o perioadă în care ai putea să stai mai bine în tăcere. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă luăm în calcul astrograma lunii următoare, avem în vedere următorul lucru - schimbul de informații. Luna Plină s-a petrecut în Casa a treia, așa că acest schimb de informații este esențial. Nu sta doar mintea ta sau cu nasul în cărțile tale, ci mai degrabă interacționează. Ideal ar fi să faci asta real, nu prin intermediul rețelelor sociale.

Vorbește mai mult cu oamenii. Chiar dacă nu îți place ce auzi, nu le lua vorbele personal. Este o săptămână importantă pentru drumuri, pentru călătorii, pentru tot ce înseamnă documente, acte și examene. Comunicarea poate să sufere unele sincope. 

Ai grijă și la relațiile pe care le ai cu instituțiile financiare. Dacă este cazul să strângi mai repede un împrumut, este perfect. Nu îți face alte datorii. Pregătește-te de o lună aprilie foarte puternică pe plan profesional.

Vezi aici: Reinventare pe plan amoros! Zodia care se poate bucura de clipe romantice în perioada următoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel