SuperLuna Plină se apropie! Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 17 octombrie, vom avea o Superlună Plină în primul semn din zodiac. Vezi previziunile pentru ultimele șase semne ale zodiacului.

Pe 17 octombrie, se va produce o Superlună Plină în semnul Berbecului. La începutul anului, acest eveniment a fost anunțat ca o eclipsă. Luna Plină marchează vârful unui nou ciclu lunar, cu Soarele în Balanță și Luna în Berbec. Așa cum am menționat, Luna Plină simbolizează un moment de finalizare, renunțare și desprindere.

Acest fenomen poate evidenția furia reprimată, frustrările, conflictele și deciziile impulsive. De obicei, Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect, iar Berbecul este asociat cu începuturile. Prin urmare, pentru a putea urma o nouă direcție, este esențială o clipă de sinceritate.

Această Superlună Plină în Berbec are ca guvernator planeta Marte, care se află în Rac și formează un careu cu Luna Plină. Este important să menționăm că Berbecul simbolizează furia, curajul, îndrăzneala, nerăbdarea, dar și frica. Implicarea lui Marte aduce o luptă interioară intensă.

Mulți dintre noi s-ar putea confrunta cu o criză de furie înainte de a începe un nou drum. Soarele și Luna vor forma un careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn, generând o cruce în semnele cardinale, care vor fi cele mai afectate: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Urmează SuperLuna Plină! Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Iată previziunile pentru ultimele șase semne ale zodiacului!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Această Superlună plină nu este una prea plăcută pentru tine. Ai avut una și pe 2 octombrie în semnul tău, iar cea de pe 17 se petrece în Casa a șaptea a relațiilor și este și în careu cu Marte din Casa a zecea. Trebuie să împaci și capra și varza. Deși din punct de vedere teoretic, ție îți place asta, dar nu există împăcare acum. Dacă încerci să fie bine și în relație, dar și la serviciu, o să te pierzi. Nu mai știi cine ești, unde și cum. Ce trebuie să înveți tu? Că ai nevoie de relație, dar de una în care să exiști, nu în care să fii o umbră. Când o relație nu funcționează, trebuie să spui ce nu îți convine pentru că dacă nu, nimic nu se va îmbunătăți. Nu mai aștepta ca persoana cealaltă să facă o schimbare, ci începe chiar tu. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Superluna plină se petrece în Casa a șasea și aduce mult stres la locul de muncă. În tine este un spirit de competiție uimitor, doar că îți alegi prost luptele. Ai impresia că dacă îți cucerești șeful cu un anumit proiect, ai dat lovitura. Dar devii invidiat de colegi sau tu îi invidiezi pe alții dacă și ei vor atenția superiorilor. De aceea nu trebuie să te bagi în lupte care nu sunt ale tale. Încearcă să câștigi, dar dacă vezi că și alții încearcă același lucru, nu îi sabota, pentru că poți să pierzi tot ce ai câștigat. Fii deștept și competitiv dar pe bucățica ta, nu pe a altora. Ai grijă și la sănătate.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ție îți place această superlună plină, fiindcă se petrece în Casa a cincea, așa că se discută despre dragoste cu năbădăi. Dacă te vei îndrăgosti în jurul datei de 17 octombrie, să știi că totul va fi cu artificii! Dar o parte din tine nu se mai poate manifesta ca altădată. Ești romantic, creativ, cuceritor. Flirtul poate să fie destul de problematic aici, mai ales pentru cei care sunt deja într-o relație. Pentru că nu ești deloc atent la detalii și se află foarte ușor ce faci sau ce spui. Relația cu copiii poate fi mai complicată, mai conflictuală. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Superluna se petrece în Casa a patra, așa că poate aduce neplăceri legate de zona imobiliară. Poate că vrei să te muți, să construiești, să amenajezi, să reamenajezi, sau apar momente în care te tot cerți cu zidari, cu instalatori, cu specialiștii. De asemenea, apar și evenimente în familie, predestinate, care anunță și un sfârșit și un început. Poate să apară și o pierdere ori se întâmplă ceva peste care nu mai poți trece la fel de ușor ca până acum. Dacă ai tot amânat ceva în ultimele șase luni, acum nu o să mai poți băga nimic sub preș.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este o perioadă interesantă pentru cei care vor să călătorească. Apar tot felul de întâlniri, cunoști persoane. Nu trebuie să fii reticent la acestea, dacă cunoști pe cineva în timp ce călătorești cu trenul, cu avionul, cu autobuzul, interacționează, cunoaște, nu te feri. Aceste întâlniri nu apar degeaba. Dacă ai niște examene pe care nu le-ai luat la un moment dat, acum poți îndrăzni să ceri o notă mai mare. Poți începe și alte cursuri. În discuții, s-ar putea să fii cam intruziv, chiar dacă ai și talent oratoric. Totul va fi o dezbatere și un conflict verbal pentru tine, iar cei din jur pot să își dea seama că este cam mult pentru ei.

Pești/ Ascendent în Pești

Superluna va fi în Casa a doua a banilor. Aduce și un sfârșit și un început. Poate scapi de o datorie, dar începe alta. Sau schimbi locul de muncă și vei obține un salariu mai mare în celalalt loc. Cert este că undeva pierzi, undeva câștigi. Pentru că acest eveniment face careu cu Marte din Casa a cincea, ai face bine să ai în vedere auto indulgența. Și bazează-te pe banii pe care îi ai aici și acum. Nu ai stare, ai o neliniște interioară, iar asta te face să cheltui banii într-un mod nesăbuit. Și nu este bine. Ar fi ideal să ai lângă tine o persoană dragă, care să fie obiectivă. Și ori de câte ori vrei să faci o astfel de achiziție inutilă, să te tragă de mânecă.

13 octombrie: Trigon Soare-Jupiter. Cele trei zodii care trag lozul câștigător sunt Gemenii, Balanțele și Vărsătorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel