Super vești pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător. Previziuni pentru toate Zodiile. Jupiter în semnul Berbecului până pe 28 octombrie 2022!
Autor: Elena Airini | Dată: 11 mai, 11:55
Pe 11 mai 2022 Jupiter intră în semnul Berbecului și ne face să debordăm de curaj, vom putea să facem ce ne dorim, în sfârșit! Jupiter în Berbec în astrologie vorbește mult despre acțiune, despre „acum e momentul”, despre a depăși orice teamă și a intra în mijlocul atenției pentru a putea să te bucuri de toate ocaziile, de tot ce îți poate oferi viața. 

Jupiter în Berbec nu vine cu ceva „soft”, ci este, mai degrabă, energia în stare brută care pleacă de la tine, în primul rând, prin corpul tău. Pornește în acțiune făcând jogging, mergând la sală, ai nevoie de mult sport în perioada aceasta.

Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii. Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc! Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

click aici pentru previziunile complete pentru semnele de FOC până pe 28 octombrie!

Semnele de apă vor fi avantajate din punctul de vedere al carierei. Fie vor prinde curaj să își schimbe domeniul, fie să facă o schimbare de loc de muncă sau să ceară bani în plus. Cert este că Jupiter îi împinge de la spate, dar nu va oferi multe rezultate dacă nu va exista un volum crescut de muncă. Există și riscul cheltuielilor exagerate. 

click aici pentru previziunile complete pentru semnele de APĂ până în octombrie 2022

Semnele de pământ vor fi nevoite să se reorienteze. Să își dea seama dacă au o bază solidă, mai ales din punct de vedere emoțional. Inițial, vor avea revelații legate de resursele concrete. Le recomand nativilor acestor semne, spune astrologul Daniela Simulescu, să își imagineze că sunt un magnet. Jupiter în Berbec le va aduce mai mult din ce sunt ei. Poate așa își vor da seama că este necesară o purificare. Cu alte cuvinte o „curățenie” serioasă!

click aici pentru previziunile complete pentru semnele de Pământ până în octombrie 2022!

Semnele de aer vor beneficia din plin de oportunitățile tranzitului lui Jupiter prin Berbec. Mai ales atunci când vorbim de zona socială și partenerială. Prietenii, cunoștințele și oamenii apropiați vor fi aproape de acești nativi. Ba mai mult, este clar că semnele de aer trebuie să știe că, dacă vor dori să aibă succes, vor fi nevoite să ceară și să accepte ajutorul. Dacă vor scăpa de această rușine, le va merge de minune!

click aici pentru previziunile complete pentru semnele de AER până în octombrie 2022!

Previziuni și recomandări pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aspectele acestui tranzit fac ca tu să fii vedeta următoarei perioade. Jupiter intră chiar în semnul tău și îți aduce ocazii de neratat și de neegalat. Te vei simți excelent și vei avea multă poftă de viață!

Taur/ Ascendent în Taur

Tu trebuie neapărat să treci printr-un proces de vindecare în această perioadă și să înțelegi că oricât de mult te străduiești să ții cu dinții de ceva, până la urmă lucrurile forțate nu aduc nimic bun. Învață să pierzi ceva ca să poți câștiga ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia aduce în viața voastră noi arome. Veți simți din plin ajutorul celorlalți și bine ar fi să îl cereți chiar voi sau să îl acceptați cu plăcere. Acest tranzit vă sprijină și dacă voi sunteți cei care doriți să îi ajutați pe ceilalți. Până la urmă, trăim într-o comunitate.

Rac/ Ascendent în Rac

Statutul profesional e cel care vine cu multe suprize plăcute pentru voi, deci nu neglijați aceste aspecte. Veți avea succes cu anumite proiecte, însă veți și munci pentru asta. Lăsați treburile de acasă și pentru ceilalți, nu e nevoie să duceți întraga lume pe umeri.

Leu/ Ascendent în Leu

Plecați, vă rupeți, călătoriți, studiați. O lume nouă se deschide în fața ochilor voștri dacă aveți curajul să lăsați în urmă anumite prejudecăți și nevoia toxică de control. Meditați, religia s-ar putea să capete sensuri noi pentru voi. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Accesați noi fonduri, apar discuții legate de moșteniri, se aprind anumite becuri în zona financiară a cuplului. Aveți grijă și de zona sexualității, comunicați, vindecați-vă!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Aveți șanse imense de a cunoaște pe cineva pe placul vostru. Veți flirta, vă veți simți bine, atracția și magnetismul vor fi la ordinea zilei. Dacă nu vă merge bine relația, aveți toate ingredientele necesare pentru a rupe lanțurile și a începe o nouă viață!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

S-ar putea să munciți mult mai mult decât ați făcut-o până acum, de aceea ar fi bine să vă stabiliți întâi și întâi niște limite. Veți avea relații mai bune cu colegii și vi se va părea că nu ați fost niciodată mai puternic. Însă, atenție, mai bine nu vă întindeți prea mult cu munca. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi veștile sunt super tari. Vă îndrăgostiți, vă jucați, vă bucurați, vă simțiți norocoși. Toată lumea vi se pare a voastră cu Jupiter în casa a 5-a. O să faceți cuceriri.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

E posibil să vă mutați în casă nouă sau să redecorați. Relațiile cu familia ar trebui îmbunătățite dacă vreți să vă simțiți mai bine. Veți avea noroc la afacerile din zona imobiliarelor. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Lăsați la o parte bârfele și bucurați-vă de turismul local. Puteți pleca în mici călătorii care vă vor aduce satisfacție, dar și oameni noi care pot veni cu ocazii noi. 

Pești/ Ascendent în Pești

Dacă vreți mai mulți bani trebuie să dați și voi ceva mai mult. Schimbați-vă stilul de abordare al problemelor și veți găsi soluții mai eficiente. Nu cheltuiți fără rost. Investiți în propria voastră educație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?