Super-Luna Plină și Eclipsa totală de pe 16 mai 2022. TREI sfaturi de pus în aplicare
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Eclipsa totală de Lună de pe 16 mai este una dintre cele mai importante eclipse din 2022. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări, în special în zona resurselor. Atât la nivel mondial, cât și la cel individual se vor produce multe evenimente. Cei cu marcaj fix în astrograma personală vor avea câteva zile răscolitoare în preajma acestei eclipse. 

Iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să treci mai ușor peste acest eveniment și să îl transformi într-o oportunitate de a schimba ceva. 

Principala temă a acestei eclipse este transformarea, este felul în care ne putem schimba, mai ales că mai multe emoții vor ieși la suprafață. Vom fi mult mai sensibili decât de obicei. 

Probabil că deja simțiți anumite frici, anxietăți, anumite lucruri din trecut care ies din nou la suprafață, spune Victor Oddo pe canalul său de YouTube (aici)

Înainte de a evolua, înainte de a trece la următorul nivel, avem nevoie să procesăm emoțional ceea ce s-a petrecut până acum. Să ne acceptăm sentimentele, avem nevoie să înțelegm că s-a întâmplat și să mergem apoi înainte.  Însă vindecarea emoțiilor este importantă, am trecut prin asta, mă vindec, merg mai departe.

Dar singuri nu vrem să scoatem traumele de la „subsol” așa că avem nevoie de un astfel de eveniment care să ne „ia pe sus” și să ne ducă de mână pe drumul vindecării.

1. Acceptă-ți emoțiile!

Nu mai respinge ceea ce simți, nu mai ascunde „sub preș”, din contră, scoate tot ce e acolo și vindecă. Poate că ar fi indicat chiar să iei o foaie de hârtie pe care să scrii tot ce ai ascuns până acum și prin „ascuns” înțeleg îndepărtat chiar de tine însuți. Scrie toate lucrurile de care te-ai temut, de care nu ai vrut să auzi. Lasă-le să iasă la suprafață. Procesul va fi mai ușor așa, altfel anumite evenimente și situații ți le vor aduce în fața ochilor oricum. 

2. Urmează-ți visurile!

De fapt, vindecarea emoțiilor este calea către noua ta versiune. Scopul este să mergi în direcția a ceea ce îți dorești cu adevărat, în direcția a ceea ce cauți cu adevărat în viață. Poate trebuie să începi să devii ceea ce spui de mult timp că vrei să devii. Să te maturizezi mai mult, să te îndrepți către stilul de viață pe care îl dorești cu adevărat. Trebuie să faci schimbările necesare în viața ta.

3. Fii alături de familia sufletului tău!

De multe ori ni se pare că suntem într-o călătorie spirituală a singurătății. Ne simțim super singuri și împovărați și uităm să apreciem persoanele minunate pe care le avem în viața noastră. Nu trebuie să fim neapărat înrudiți cu aceștia. Familia sufletului sunt oamenii pe care îi iubești și de a căror prezență te bucuri de fiecare dată. Fii recunoscător pentru ei, nu ești singur aici.

ai citit și despre Luna sângerie? Ce fenomen spectaculos poți vedea pe 16 mai?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel