Super-Lună Plină în Vărsător pe 12 august 2022. Ce aduce și care vor fi zodiile cele mai afectate? Ce spun astrologii internaționali
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 12 august 2022 avem o Lună Plină în semnul Vărsătorului, aceasta se va scălda în apele triplei conjuncții din Taur și ale lui Uranus. Ce anume ne va aduce? Care vor fi zodiile care o vor simți cel mai puternic? Detalii mai jos. 

Luna Plină în Vărsător se va petrece pe 12 august 2022 la ora 03.36, ora României, conform informațiilor date de Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Va fi o super-Lună Plină, adică va fi în punctul cel mai apropiat de Pământ, deci o vom vedea mult mai mare. Super-Luna este acea Lună Plină care se află la 90% de perigeul său, adică la punctul în care Luna aflată în mișcare orbitală se găsește cel mai aproape de Pământ. Această definiție a fost dată de astrologul Richard Nolle în 1979. 

Astrologul internațional Pam Gregory spune că nu poate vorbi despre acest eveniment astrologic fără a ne pune în scenă întregul context. Ea subliniază importanța triplei conjuncții (Uranus, Marte și Nodul Nord) din Taur și ne spune că datorită lui Uranus trăim acum o perioadă de evoluție rapidă, într-un ritm nebunesc pentru umanitate. 

Probabil că nu mai suntem cei care eram acum doi ani, nu mai suntem nici măcar cine eram acum șase luni. Trecem prin schimbări și vedem că vechile sisteme, vechile structuri nu mai merg, trebuie să ne adaptăm din mers. 

Există foarte multe planete importante în semne fixe, iar acest fapt înseamnă că tocmai ce este rigid trebuie zguduit ca să se schimbe, spune Pam Gregory. 

Cele mai importante planete sunt în semne fixe (semnele fixe sunt: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). Uranus este în Taur, la fel și Marte. Soarele este în Leu, la fel și Venus, iar Luna este în Vărsător. Așadar, cei care vor fi destul de afectați de acest eveniment astrologic, vor fi cei cu marcaj fix în astrogramă. 

Faptul că există această energie a Taurului în jurul evenimentului astrologic care îl include pe Uranus ne trimite cu gândul la faptul că am putea face sistemele să funcționeze diferit. Pam Gregory atenționează și asupra faptului că Luna Plină va fi în conjuncție cu Saturn, deci va aduce mai multă introspecție, poate chiar o ușoară înclinație către stări depresive, dar în același timp, poate ajuta să ne pună la treabă, să terminăm anumite lucruri de care tragem de mult timp. 

Bracha Goldsmith are o abordare mai spirituală a semnificației energiei pe care o aduce Luna Plină în viața noastră. Ea spune că este o modalitate perfectă pentru a reuși să ne stabilizăm în viața noastră, să înțelegem mai bine unde ne punem singuri piedicile și de ce ajungem să ne lovim singuri. Și ea subliniază ideea că cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în special cei care au planete în aceste semne la gradul 19. Ne încurajeză să ne găsim calmul într-o relație mai bună cu natura, cu pământul, cu resursele pe care planeta le are pentru noi. 

Energia Taurului vorbește despre natură, te încurajează să găsești calmul în natură, poate să îmbrățișezi un copac, să meditezi la lumina stelelor. 

Pe de altă parte, pentru că esența Taurului are legătură și cu hrana, suntem încurajați să privim altfel mâncare, să ne gândim la cum ar putea arăta mâncarea viitorului, mai ales având în apropiere spiritul de schimbare și inovație al planetei Uranus, poți citi mai multe despre impactul acestuia asupra noastră până în 2026 cât va sta în Taur. 

Este momentul ideal pentru a redefini frumusețea și simplitatea. Faptul că Soarele este încă în Leu ne face să nu uităm că în interiorul nostru avem magia care ne poate face să ne bucurăm ca niște copii, indiferent ce vârstă am avea. Să ne dăm seama că luăm unele lucruri mult prea personal și să medităm la ideea de libertate. 

Ce anume ne ține captivi? Cu ce anume ne punem singuri în lanțuri? Unde ne limităm fără rost?

Și astrologul Daniela Simulescu privește Luna Plină din Vărsător ca fiind un moment-cheie. „Pe 12 august, avem momentul cheie al săptămânii și una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2022. În semnul Vărsătorului. Iar cum Luna va fi în conjuncție cu Saturn, nu ne putem aștepta decât la revelații dure, implacabile și greu de acceptat. Luna reprezintă spectrul emoțional, iar Saturn duritatea. Vă dați seama că acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în „șuturile“ lui Uranus, mai spune astrologul. Iar cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

surse: YouTube Pam Gregory, Bracha Goldsmith

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

pixel