Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 8 mai, vom avea o Lună Nouă în Taur. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Luna Nouă în Taur este potrivită pentru noi planuri, pentru a planta o sămânță(la propriu sau la figurat) și pentru a căuta stabilitatea, atât pe plan emoțional, cât și financiar. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă are loc în casa a 2-a. Există un nou început când vine vorba de a deține ceva. Să afirmi că este al tău poate fi benefic pentru creșterea stimei de sine. Ar putea însemna că vei cumpăra ceva important pentru tine, cum ar fi, de exemplu, o mașină. Prin cumpărarea acelei mașini poți face alte lucruri unde ai nevoie de una. Deci, această Lună Nouă vorbește despre investițiile pe care le faci pentru tine.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă are loc în semnul tău. Există atât de multe lucruri care se întâmplă cu tine și acum te vezi pe tine însuți într-o lumină diferită. Vei merge pentru aventură și te vei simți în siguranță. Te reinventezi.  Profită de acest eveniment pentru că îți pot reinventa conexiunile, cariera și tot ceea ce ține de propria persoană.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă va fi în casa a 12-a. Este un moment bun să te relaxezi, să iei o pauză sau să mergi într-un loc îndepărtat. Luna Nouă vorbește despre conectarea cu partea cea mai adâncă a ta, cu punctele tale oarbe.

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Asigură-te că ești printre oamenii cu o gândire similară, printre prieteni, printre oameni care îți doresc binele, cu care împărtășești ideile pentru viitor.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă este în casa a 10-a. Ar putea fi un început complet nou când vine vorba de muncă pentru tine. Poți să te îndrepți către o carieră care este mult mai inovatoare, independentă. Este vorba despre cum vrei să fii văzut în lume și contribuția pe care o aduci în mediul tău.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 9-a. Există o creștere masivă, te dezvolți enorm, călătorești și înveți mult. Te conectezi cu mai mulți oameni. O să comunici foarte mult.

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă va fi în casa a 8-a. Cu siguranță se petrec transformări si schimbări majore in viața ta, dar cu influența lui Venus poți atrage și bani. Mai ales când vine vorba de banii altei persoanei.  Exista si o înțelegere mai mare despre tine însuți.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a. Dacă ești singur, acest eveniment îți poate o nouă conexiune, care este copleșitoare și inovatoare. Dacă ești într-o relație, ai ocazia să treci la următorul nivel.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă va fi în casa a 6-a. Poți începe un nou stil de viață. De exemplu, te poți apuca de sport sau fitness. Este recomandat să îți îmbunătățești sănătatea.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a. Este o energie bună pentru a întâlni pe cineva nou. Poți începe un nou hobby. Dacă îți dorești un copil, este momentul potrivit pentru a începe să îți faci planuri.

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă va fi în casa a 4-a. Poate fi un nou început când vine vorba de cine ești cu adevărat. Te-ai putea bucura de plăcute cu membrii familiei. Încearcă să faci mai multe din lucrurile pe care le iubești cu adevărat.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a. Este un moment aglomerat pentru tine, dar cu multă energie pozitivă. Poți deveni mult mai sociabil în această perioadă și să îți îmbunătățești comunicarea cu frații și vecinii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel