Suntem în cel mai karmic moment al anului! Eclipsele ne hotărăsc destinul
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ne aflăm în sezonul eclipselor, care ne aduce o mulțime de transformări. Acest moment beneficiază și de influența Axei karma-destin.

Până pe 28 ianuarie 2025,  axa Nodurilor Lunare este în Berbec-Balanță. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală. 

Nodul Nord indică lecțiile fundamentale pe care trebuie să le învățăm în această viață, în timp ce Nodul Sud reprezintă bagajul din viețile trecute, adesea legat de karma sau consecințele acțiunilor trecute. Nodul Nord ne îndrumă spre viitor, iar Nodul Sud ne conectează cu trecutul. Aceste puncte sunt determinate la naștere și nu pot fi schimbate, subliniind importanța de a găsi un echilibru între ele.

De multe ori ne întoarcem la tiparele din viețile anterioare pentru că ne sunt familiare. Totuși, uneori evităm să ne confruntăm cu trecutul, concentrându-ne doar pe viitor, ceea ce poate genera tensiuni și conflicte interioare.

Pe 2 octombrie va avea loc o Eclipsă de Soare, iar pe 17 octombrie o Eclipsă de Lună. Eclipsa din 2 octombrie se va desfășura în apropierea lui Lilith, promițând momente pline de surprize și distracție! Așteptăm să fim surprinși de evenimentele din lume.

Camila Regina, terapeut licențiat și astrolog, este din Miami. Aceasta utilizează astrologia Vedică și Occidentală. Pe canalul său de TikTok, unde are 138k urmăritori, ne-a vorbit despre sezonul Eclipselor. Iată ce ne spune!

Trecem prin cel mai karmic moment al anului, adică sezonul eclipselor, ceea ce înseamnă că vom asista la multe întâmplări karmice în următoarele săptămâni. În timpul acestui sezon de eclipse, axa Nodurilor Lunare din Berbec și Balanță  vor fi activate într-o nouă situație karmică, o trezire karmică. Eclipsele sunt mereu momente de schimbări rapide, care pot fi observate în săptămânile dinaintea lor, în timpul eclipsei și apoi în următoarele 6 luni. Eclipsele sunt principalii factori care determină punctele ce stabilesc destinul nostru în această viață, deoarece scopul reîncarnării noastre este legat de destin, reprezentat de Nodurile Sud și Nord. 

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

Când se petrec multe lucruri, cel mai important este să reflectezi la ce se întâmpla în viața ta între 2014 și 2015. Aceasta a fost ultima dată când Axa Nodurilor s-a aflat în aceste semne. Dar, orice s-a întâmplat în 2014-2015, va exista o inversare a acestuia. Așadar, orice se întâmpla atunci, ai ocazia să-l refaci acum, dar diferit. Ai opțiunea să faci lucrurile în moduri diferite.

Dacă ai avut o perioadă foarte dificilă atunci, dacă treceai printr-o perioadă foarte transformatoare și complicată, acum este momentul în care ai învățat acele lecții. Și acum poți înfrunta situațiile din viața ta cu iluminare, cu cunoaștere, și, astfel, să le transformi în ceva pozitiv. Totul depinde și de casa în care sunt plasate Nodurile Sud și Nord, precum și de casa în care ai Berbec și Balanță.

Zona în care ai Berbec va fi zona principală asupra căreia te vei concentra, iar zona în care ai Balanță va fi cea de care vei renunța acum, adoptând o perspectivă mai spirituală comparativ cu cea din 2014-2015, când aceasta era zona pe care te concentrai cel mai mult.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?