Sunt compatibili Berbecii și Peștii? Chiar și în lumea reală, apa stinge focul!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce trebuie să știm despre compatibilitatea Berbec-Pești?

Joanna Martine, autor de astrologie și editorialist de horoscop, discută despre compatibilitatea între Berbec și Pești.

Iată ce ne spune specialistul!

„Berbecul și Peștii sunt foarte diferiți ca personalități, foarte diferiți în energiile lor, dar și în ceea ce au nevoie în viață. Berbecul este un semn de foc. Peștii sunt un semn de apă. Chiar și în lumea reală, apa stinge focul. Spun asta doar pentru că motivația Berbecului este să experimenteze viața ca pe o aventură, să trăiască spontaneitatea, bucuria, curiozitatea și mișcarea minunată pe care o oferă viața.

Peștii, pe de altă parte, caută ceva foarte profund și legat, ceva creativ în multe feluri. Peștii sunt atrași de lumea artei, creativității și imaginației, fiind visători. Așadar, avem Berbecul ca pe cel care acționează, iar Peștii ca pe visătorul din relație. Dacă pot ajunge la un echilibru între aceste tendințe, au șanse bune.

Totuși, în general, ei trebuie să treacă prin mai multe perioade dificile în încercarea de a găsi acest echilibru, deoarece Peștii pot deveni foarte dependenți și au multe nevoi de la partener. Peștii au nevoie de multe dovezi de iubire, multă afecțiune și un sentiment de siguranță. Berbecul, în schimb, vrea să fie aventurierul care atrage atenția și trăiește viața la maximum. În general, pot fi iubiți buni, iar relația poate dura, dar vor exista multe diferențe temperamentale între cei doi.”

Sunt compatibili Berbecii și Fecioarele? Apar dificultăți în a-și armoniza energiile!

Ce înțelegem din video?

Berbecul este impulsiv, plin de energie și orientat către acțiune. Acest lucru poate aduce dinamism și entuziasm în viața Peștilor, deoarece le oferă ocazia să iasă din zona de visare și să trăiască momente intense, reale. Berbecul poate inspira Peștii să își transforme visele în realitate și să devină mai proactivi în urmărirea scopurilor lor.

Pe de altă parte, Peștii au o latură emoțională profundă, sensibilă și intuitivă care poate ajuta Berbecul să își tempereze impulsurile și să își cultive o legătură mai profundă cu propriile emoții și cu cei din jur. Peștii pot învăța Berbecul să fie mai empatic și să își canalizeze energia într-un mod care să aducă un echilibru între ambițiile personale și nevoile afective.

Într-o relație armonioasă, Berbecul poate învăța răbdarea și profunzimea emoțională de la Pești, în timp ce Peștii pot găsi în Berbec curajul de a acționa și de a-și realiza viziunea. Împreună, pot crea un echilibru între vis și realitate, între impuls și intuiție. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel