Sunt compatibili Berbecii cu Săgetătorii? "Amândoi vin la masă pregătiți să savureze tot ce viața le poate oferi!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum se înțeleg în dragoste nativii Berbec cu cei din semnul Săgetătorului?

Joanna Martine, autor de astrologie și editorialist de horoscop, vorbește despre compatibilitatea între Berbec și Sagetator.

Berbecul și Săgetătorul sunt un amestec minunat și plin de pasiune. Ambele sunt semne de foc, iar focul în astrologie reprezintă pasiune, excitație, dorință de aventură și deschidere față de viață, aspecte care leagă aceste două semne.

Combinația funcționează bine atunci când fiecare dintre ei are un domeniu pe care îl controlează, deoarece niciunul nu dorește să primească ordine de la celălalt. Săgetătorul, fiind semnul libertății, cel ce se opune restricțiilor, nu vrea să fie constrâns de regulile altcuiva.

Pe de altă parte, Berbecul vrea să fie cel care ia deciziile, liderul, primul care spune: „Aha! Trebuie să facem asta. Trebuie să facem cealaltă.”

Dacă reușesc să își clarifice rolurile, sunt pe drumul cel bun. Se bucură de viață, au un sentiment de optimism, o senzație că viața este de savurat, ca un festin. Amândoi vin la masă pregătiți să savureze tot ce viața le poate oferi. Sunt exploratori și iubesc aventura.

Se bucură de compania altor oameni. Au multe în comun, inclusiv o natură sexuală bazată pe plăcere și pasiune. Ceea ce trebuie să rezolve este cine dă ordine.

Sunt compatibili Berbecii cu Berbecii? „Pot fi un amestec de combustibil!”

Ce înțelegem din video?

Relația dintre Berbec și Săgetător este caracterizată de o energie vibrantă și o pasiune intensă, având în vedere că ambele semne sunt semne de foc. Săgetătorul valorizează libertatea și nu suportă constrângerile, în timp ce Berbecul preferă să conducă și să ia deciziile, ceea ce poate provoca uneori tensiuni între ei.

Comunicarea deschisă este importantă pentru a clarifica așteptările și rolurile fiecărui partener. Aceasta poate preveni conflictele legate de putere si face ca ambii parteneri se simt respectați. Amândoi iubesc să experimenteze lucruri noi și văd viața ca pe un festin de oportunități, fapt ce contribuie astfel la entuziasmul relației.

Totuși, provocarea principală constă în stabilirea persoanei care ia deciziile. Stabilirea unui echilibru este vitală la acești nativi pentru evitarea conflictelor. De asemenea, intensitatea emoțională a relației poate deveni copleșitoare, iar gestionarea acesteia este importantă pentru a menține armonia.

Nativii Berbec sunt ambițioși și muncitori, dar au tendința de a grăbi lucrurile, atât în carieră, cât și în viața personală. În relații, pot lua decizii impulsive, ceea ce poate face dificilă adaptarea la ritmul lor. Deși această trăsătură poate fi admirabilă în anumite situații, poate deveni o problemă în relații, deoarece nu iau în considerare consecințele, ceea ce le poate răni partenerul. De asemenea, un Berbec poate decide să se mute cu cineva de care s-a îndrăgostit fără să reflecteze prea mult. 

Youtube video image

Sunt compatibili Leii si Berbecii? Poate fi o combinație explozivă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?