Succes și decizii extraordinare pentru ȘASE zodii până pe 3 iunie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni astrale. Mercur tranzitează semnul Taurului până pe 3 iunie.

Mercur a intrat în semnul Taurului pe 15 mai și va rămâne până pe 3 iunie. Planeta comunicării s-s-a mutat în cel mai pragmatic și metodic semn al zodiacului. Am trecut de la efervescența și furia Berbecului, semn în care a și retrogradat, la calculele serioase ale Taurului, un semn de pământ. 

În 2024, acest tranzit nu a fost unul simplu pentru că Mercur a împărțit semnul cu Soarele, Venus, Jupiter și Uranus. Mintea ne-a fost destul de productivă, dar și nonconformistă. 

Iată ce ne mai aduce!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur se află în casa a doua. O să ai multiple discuții despre bani. Mercur va fi în același semn cu Uranus. O să ai idei extraordinare despre monetizare, dar și despre decizii nechibzuite și cheltuieli nefolositoare. 

Taur/Ascendent în Taur

Acest tranzit este un motiv de bucurie pentru tine! La începutul acestuia, Mercur a fost alături de Soare, Jupiter, Venus și Uranus în semnul tău. Între timp, a rămas doar Uranus. Dar poți rămâne sigur de un lucru, ai fost favorizat în a avea idei geniale. Apropiații vor aprecia modul în care comunici, talentul oratoric, dar și filosofia ta de viață. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur tranzitează casa a zecea. Te sprijină să iei cele mai bune decizii pe plan profesional. Șefii vor rămâne impresionați de modul în care gândești. O să știi ce lupte să îți alegi. O expunere mai îndelungată îți asigură succesul.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Mercur în casa a șaptea, poți lua decizii extraordinare pe plan relațional. Este cazul să spui ce vrei de la partener. Cu siguranță, comunicarea din cuplu este mai bună. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este în tranzit prin casa a patra. Discuțiile cu familia vor fi numeroase, se întețesc și se diversifică. Nu mai ești reticent să comunici ceea ce simți cu adevărat și reușești să fii empatic. Vei interacționa cu diverse persoane pentru bunăstarea locuinței. 

Pești/Ascendent în Pești

Comunicarea dintre tine și partener va fi diferită. Acesta poate primi unele vești și vei decide să fii alături de el. Atitudinea ta optimistă îi va contamina pe cei dragi. Mintea îți este cel mai bun prieten și aliat dacă o alimentezi doar cu informații corecte și de calitate. 

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

ZECE motive surprinzătoare pentru care căsniciile se destramă. Ai experimentat vreunul?

freepik.com

Mesaje pline de înțeles de la astre pentru PATRU zodii. Zarurile au fost aruncate!

pixel