Stellium în semnul Peștilor. Ultima șansă! Recomandări pentru toate zodiile
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Odată cu intrarea lui Marte în Pești, avem patru planete în acest semn. Astrologul Daniela Simulescu ne explică ce înseamnă „stellium” și ce anume aduce în viețile noastre, care sunt efectele acestui eveniment astrologic. 

Având atât de multe planete în semnul Peștilor avem ocazia să punem punct, să lăsăm în urmă ce nu funcționează. Însă dacă ne decidem să mai oferim o șansă, atenție, căci s-ar putea să fie ultima. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, ei închid un ciclu. 

Un stellium denumește intrarea a trei sau mai multe planete într-un semn, iar de data aceasta avem Venus (feminitate, iubire, bani, plăcere) până pe 2 mai, alături de Marte (acțiune, motivație, pasiune) de pe 15 aprilie până pe 25 mai, Jupiter (șansă, expansiune, oportunitate) până pe 11 mai și Neptun (dizolvare, haos, magie, spiritualitate, creativitate, dar și risc de dezamăgire) până în 2025!

Astfel, semnul Peștilor capătă putere și poate acționa chiar acolo unde nu suntem prea organizați, unde nu deținem controlul și putem trăi niște sentimente contradictorii, de confuzie. Tocmai de aceea, Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, recomanda abandonarea luptelor inutile după cum puteți citi și aici

Tot ce ține de Fecioară (adică partea opusă a Peștilor) va fi afectat, mai precis nu mai suntem capabili să fim organizați, disciplinați, nu ne mai putem integra în rutina noastră, scăpăm frâiele din mână. Ne trezim obosiți, nu avem claritate, nu știm încotro ne îndreptăm, nu vedem calea. Și asta se poate vedea și în dezorganizarea și haosul pe care le vedem în jurul nostru la nivel mondial. 

O astfel de dezorganizare generală poate avea efecte asupra minții umane, de aceea sănătatea mintală este un element central al acestei perioade, este un moment bun în care să acceptăm să cerem ajutorul specializat al cuiva, să mergem la psiholog, să nu îi mai trimitem doar pe ceilalți la medic, la terapie, să avem grijă de noi înșine.

Este o perioadă perfectă pentru a ne cunoaște mai bine pe interior, pentru a ne cunoaște sufletul, pentru a porni către o călătorie spirituală. Vorbim și despre iertarea propriei persoane și despre acceptarea cu bune și cu rele a ceea ce suntem.

Cu atât de multe planete în Pești este posibil să iubim necondiționat doar de dragul de a suferi, dacă decidem asta, bine ar fi să ne-o asumăm sau și mai bine să găsim o cauză, o campanie umanitată în care să ne punem energia.

Orice emoție pe care o simțim să o lăsăm acolo unde este, să nu o negăm, ci să o lăsăm să vorbească. Altfel s-ar putea să ne lăsăm pradă problemelor de sănătate, expunându-ne bolilor. Așa că dacă vrem să o luăm de la capăt, să nu uităm că absolut totul pornește de la vindecare.

Urmărește întreaga emisiune mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel