Spune-mi în ce zi a săptămânii te-ai născut ca să-ți spun cine ești!
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, fiecare zi din an fiind marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă în vieţile noastre, la fel de importantă este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Află ce spune despre tine ziua în care te-ai născut:

Luni: Ziua Lunii

Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și familie. În acest sens, oamenii născuți luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili. Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitiv. Bebelușii de luni sunt și atrăgători fizic.

Conduși de lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt oameni sensibili, plini de viaţă, intuitivi, emoționali și romantici. Așa cum luna creează schimbări pe Pământ, un copil al lunii este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influenţate de Lună astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viaţa de acasă, genetică și viața de familie, așa că un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

Marți: Ziua lui Marte

Planeta conducătoare a lui Marte simbolizează un spirit de luptă, o dorință de independență și o obsesie pentru a câștiga. Această planetă masculină de acțiune aduce intensitate oriunde merge. Copiii născuți marți au personalități puternice și sunt adevărați luptători, luptând fie pentru succes, iubire sau orice altceva şi nu renunță cu ușurință. Copilul de marți este activ, entuziast, energic, curajos, curajos, nerăbdător, uneori prea aprins și distructiv și are o mare dorință de realizat.

În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este zeul războiului, astfel încât oamenii născuți marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și determinați să reușească, uneori din greșeală. Bebelușii de marți au o „energie care se simte mai degrabă ca o împingere decât o tragere” și se pot simți „ca și când ar avea un destin mai mare de îndeplinit”. 

Miercuri: Ziua lui Mercur

Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării - s-ar putea să vă amintiți omologul său grec, Hermes. Copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili și puțin neglijenți. Sunt, de asemenea, capabili de multe căutări și vor căuta mai multe opțiuni până când vor ateriza pe cea care li se potrivește cel mai bine. Aceste eforturi se pot simți mai degrabă ca mai multe eșecuri decât mai multe experimente pentru a obține un rezultat mai mare. Potrivit rimei, sunt și ele foarte melancolici.

Putem spune multe despre Mercur, de la faptul că se mişcă atât de repede în jurul Soarelui încât pare să se miște înapoi. Cele trei perioade anuale ale lui Mercur retrograd ne permit tuturor să ne revizuim realizările și să aruncăm suficient haos în planurile noastre, încât cei conduși de Mercur să învețe să fie cei mai buni pe improvizaţie. Copiii născuţi în această zi vor moșteni calitățile neliniștite și întrebătoare asociate acestei planete. Copilul de miercuri este comunicativ, logic, nesigur, neglijent și versatil. Acești indivizi au un mesaj de transmis celorlalți și trebuie să rămână în mișcare, să învețe și să comunice pentru a prospera. Oamenii născuți miercuri sunt foarte inteligenți și au abilități de comunicare uimitoare, dar au și tendințe de amatori de muncă.

Citește aici ce anume înseamnă dacă te naști cu Mercur retrograd în harta natală!

Joi: Ziua lui Jupiter

Joi este de fapt cunoscută ca ziua lui Thor, zeul mitologic al tunetului, cunoscut și sub numele de Jupiter. Thor sau Jupiter este optimist, genial și, în general, este un zeu amuzant, care înseamnă că bebelușii de joi devin sufletul petrecerii. 

Fiind cea mai mare planetă din sistemul solar, ea este conducătorul tuturor lucrurilor mari, expansiunilor și excesului. Cea mai benefică dintre planete, Jupiter simbolizează expansiunea, fericirea, optimismul, umorul și perspectiva, ceea ce înseamnă că copilul de joi va fi jovial, generos, dar au și tendința de a se păcăli singuri. Aceasta este o planetă a învățăturii și un copil născut într-o zi de joi va avea întotdeauna o filozofie specială de împărtășit lumii.

Vineri: Ziua lui Venus

Vinerea este condusă de Venus, planeta iubirii, echilibrului, frumuseții, romantismului, eleganței și plăcerii.  Venus stăpânește arta, frumusețea și mai presus de toate, iubirea. Venus se deplasează în aproximativ unsprezece luni, dar pe o perioadă de doi ani are o mişcare retrogradă care poate dura uneori aproape două luni. Aceasta este pauza care îi inspiră pe artişti ... Venus este muza pentru noi toți. Copilul de vineri este sociabil, seducător, artistic și uneori prea dependent de opiniile altor oameni, leneș și zadarnic. Acest copil trebuie să fie înconjurat de frumusețe și dragoste, altfel talentele lor ar putea rămâne ascunse de lume și bucuria lor va fi supusă. Oamenii născuți vinerea sunt oameni armonioși, destinați artei, modei și creativității și au o slăbiciune pentru lux.

Deși copilul de vineri este un „artizan în viață”, ei pot fi și „puțin împrăștiați”, deoarece activitățile lor creative se nasc din experiența vieții.

Sâmbătă: Ziua lui Saturn

Saturn este singura planetă care stăpânește două semne zodiacale adiacente. Saturn este planeta limitărilor, poate în mod surprinzător fiind ultima planetă vizibilă pe cer cu ochiul liber de pe Pământ. Indică importanța vieții acestui copil în arborele genealogic și nu vorbește niciodată despre o cale de viață ușoară. Cu influența lui Saturn, acest copil se naște cu o sarcină de rezolvat, modest, lent și studios, orientat către alte lumi și vieți. Copilul de sâmbătă va fi înțelept, profesionist, practic, strict și suspect, cu tendința de a trece cu capul într-un perete atunci când își dorește ceva. Oamenii născuți sâmbătă sunt individualiști tipici și preferă să fie singuri, dar au abilități excelente de organizare.

În cele din urmă, copiii de sâmbătă reuşesc prin amabilitatea lui Saturn, zeul bogăției, libertății și agriculturii (zeii aveau o mulțime de îndatoriri în epoca romană). Din păcate, acest lucru nu înseamnă că bebelușii de sâmbătă vor crește și vor fi bogați, dar vor fi înțelepți - și, conform rimei, sunt muncitori. Cei născuți într-o sâmbătă se pot dovedi „foarte severi și controlați”, dar pentru a contracara acest lucru este „studiul lor asupra filozofiei, a echilibrului și conversației rafinate”. Poate fi un oaspete foarte interesant la cină.

Duminică: Ziua Soarelui

Duminica este o zi de odihnă și închinare. Soarele este cea mai consistentă măsură a timpului în zodiac. Soarele vizitează același loc pe care l-a ocupat în momentul nașterii tale la intervale de un an. Această coerență este baza calendarului nostru și a multor alte diviziuni de timp. Conduși de Soare, oamenii născuți duminica au o aură strălucitoare și personalități magnetice. Copilul de duminică este creativ, nobil, mândru, egocentric, îndrăzneț și gălăgios.

Potrivit astrologiei, oamenii născuți duminică sunt niște norocoşi. Copilul de duminică își caută adesea drumul, iese în evidență într-o mulțime și caută lumina reflectoarelor şi sunt lideri naturali. Și, bineînțeles, dacă folosiți rima de mai sus ca lumină călăuzitoare, dacă sunteți un bebeluș de duminică, sunteți într-adevăr o persoană veselă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel