Sprijin de la Venus, Marte, Jupiter pentru Berbec și Săgetător. Despărțiri pentru Taur, căsătorie pentru Rac. Previziuni până pe 31 mai
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești în continuare pentru luna mai. Iată ce trebuie să știi!

După primele luni în care ne-am scăldat în apele confuze și înșelătoare ale Peștilor, iată că trecem în competiția Berbecului. Cu Jupiter, Marele Benefic, în Berbec de pe 11 mai, cu Venus, Micul Benefic, planeta iubirii și a plăcerilor, în același semn până pe 28 mai și în sfârșit cu Marte, responsabil de acțiune și pasiune, care va tranzita și el primul semn al zodiacului, începând cu 25 mai nu e de mirare că vom avea ceva situații incendiare care ne vor face inima să bată mai tare. Sigur, nu pentru toți vor fi aspecte fenomenale, însă cu siguranță toți vom avea de câștigat dacă vom folosi constructiv energia pe care astrele au pregătit-o pentru noi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

curaj, acțiune, cuceriri

Cu cât vei fi mai curajos, mai încrezător în calitățile tale, fizice în primul rând, cu atât vei fi mai observat de oamenii din jur. Nu trebuie să fie neapărat luna în care să începi o relație nouă, dar va fi una în care să fii foarte admirat de posibili pretendenți. Așadar, cu Venus, Marte și Jupiter în semnul tău, ești obligat să ieși din casă. Fie cu partenerul, pentru a reaprinde flacăra dragostei, fie pentru a cuceri. 

Taur/ Ascendent în Taur

despărțiri, capitole noi, vindecare

Tot răul spre bine, s-ar putea spune, căci pentru tine, luna mai vine cu nevoia de a închide capitole vechi și toxice. Poate este cazul să nu mai răspunzi mesajelor unui fost partener. Să îți dai seama că nu mai există un viitor. Cei care sunt într-o relație trebuie să își accepte greșelile și să se împace sau să își ajute partenerul în momentele grele. 

Rac/ Ascendent în Rac

căsătorii, logodne, proiecte noi la muncă

Pentru mulți dintre voi, luna mai poate veni cu idei de oficializare a relației, cu discuția despre următorul pas. Ce-i drept, aspectele sunt mai benefice pentru zona profesională, dar chiar și așa, dacă ești singur poate atragi privirea unei persoane cu autoritate de la locul de muncă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

încredere, pasiune, romantism

Venus, Marte și Jupiter se mută în casa a 5-a, a plăcerilor, a pasiunilor, a iubirii, a romantismului și a jocurilor amoroase, dar și a copiilor. Deci indiferent că ești singur sau într-o relație, urmează o perioadă destul de incitantă. Aș putea spune că și destul de rară. În orice caz, vei fi cel mai priceput la (re)cuceriri.

ai citit și despre Super-Luna Plină de pe 16 mai? Vezi aici ce ai putea să faci atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel