Spectacol pe cerul lui mai. Eclipsa totală de Lună, dar și o ploaie de meteoriți
Autor: Elena Airini | Dată: 07 mai, 12:25
Evenimentele din luna mai aduc un spectacol pe cer, eclipsa din 16 mai va fi vizibilă și de pe cerul României, iar la finalul lunii s-ar putea să fim martorii unei ploi de stele. 

Eclipsa de Lună de pe 16 mai va putea fi văzută din America, dar și din România. La noi vom putea fi martorii acestui eveniment spectaculos dacă ne trezim dimineața devreme, la ora 5 (ora României) când vom putea admira în același timp apusul Lunii în eclipsă, dar și felul în care răsare Soarele.

În 1995 o cometă mică pe nume 73P/Schwassmann-Wachmann 3 s-a spart în mai multe fragmente și a continuat să se dezintegreze orbitând în jurul Soarelui la aproximativ 5 ani și jumătate. Așadar, astronomii au cercetat dacă Pământul va trece prin materialul eliberat de fragmentarea acestei comete și dacă acest fapt ar putea duce la o ploaie de meteoriți, lucru care s-ar putea întâmpla în jurul datei de 30 mai. 

De obicei, ploile de meteoriți își fac apariția atunci când Pământul trece prin niște particule extrem de mici care trec în spatele cometei, cometa traversând în acel moment punctul prin care cele două orbite se intersectează deasupra Pământului, astfel, în timpul acestei întâlniri Pământul este primul care depășește intersecția. Nu se știe exact câte particule ale cometei pot fi, de aceea, nu știm cât de bine vom putea vedea acest fenomen cu ochiul liber. 

Eclipsa de Lună din 16 mai ne poate schimba viața complet, ne spun astrologii.

Sentimentele și emoțiile au tendința să iasă la suprafață mai mult decât de obicei, spune și Pam Gregory, și ne anunță că această eclipsă „schimbă regulile jocului”, va produce tot felul de evenimente, situații și dezvăluiri. Având și Nodul Sud în Scorpion, se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

În același timp, ni se deschide un nou episod, ni se oferă o nouă cale, se deschide o poartă către o nouă aventură, pentru că desigur, orice final aduce un nou început. 

citiți aici articolul complet despre previziunile astrologilor internaționali cu privire la eclipsa de Lună din 16 mai!

sursă: space.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?