„Soarele îmbracă hainele Fecioarei”, disciplină, organizare, perfecțiune. 23 august-23 septembrie, previziuni pentru toate Zodiile. VIDEO
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar. Soarele se deplasează prin Fecioară din 23 august până în 23 septembrie, ajutându-ne să eficientizăm și să sistematizăm zonele haotice din viața noastră. Iată cum poate profita fiecare zodie de această perioadă.

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

Sezonul Fecioară 2022 este cel mai bun moment pentru a începe să faci mișcări spre a-ți trăi cea mai sănătoasă și echilibrată viață. Îngrijirea de sine ar putea fi un concept cheie în zilele noastre, dar este unul dintre cele mai clare instrumente din arsenalul Fecioarei. Integrați-l în stilul de viață în următoarele patru săptămâni. Este indicat să regularizăm datele și informațiile. Si în timp ce iubim  device-urile noastre pentru răspunsuri imediate la orice și tot ce vrem să știm, smartphone-urile pot distruge atenția. Instagram vă prezintă o ploaie zilnică de vieți și corpuri „perfecte” care pot fi toxice pentru stima de sine (nu contează că fotografiile sunt selectate pentru un impact maxim al invidiei și caracteristicile au fost îmbunătățite într-o aplicație de editare). Când Fecioara, agilă mental, stăpânește cerul, este ușor să ajungi în spirala de a gândi excesiv și să devii neîntemeiat în acest proces. Pentru a te concentra din nou, înclină-te spre energia pământeană a acestui semn. Sezonul Fecioarei 2022 ar putea fi momentul perfect pentru a te conecta cu natura, a îmbrățișa un copac sau a face plimbări lungi.

Sezonul Fecioarei promite multă muncă tuturor zodiilor, dar cele de foc vor resimți din plin această perioadă. Pentru că vor întâmpina o serie de probleme nu ușor de rezolvat. Și atunci vor fi nevoite să depună efort, timp, resurse. Relația cu colegii, negocierile și discuțiile cu șefii devin prioritare. De altfel, le recomand Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor să își prioritizeze bine următoarele săptămâni.

Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ. Acestea vor beneficia de încredere, vitalitate, creativitate și încredere în următorul pas. În plus, munca nu li se va părea grea. Vor acționa după propriul ritm și vor fi destul de pragmatice. Dacă îi va caracteriza ceva pe Tauri, Fecioare sau Capricorn, va fi dorința de a construi ceva sigur, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de aer vor fi nevoite să facă un pas în spate. Să stea mai mult în casă, să fie simpli spectatori sau să aștepte să vadă ce le-a pregătit universul. În orice caz, Sezonul Fecioarei trebuie să îi învețe pe Gemeni, Balanțe și Vărsători necesitatea unei igiene interioare, o îngrijire a sufletului

Semnele de apă sunt sfătuite să se distreze, să profite de bucuriile mici ale vieții, să se ocupe de ceea ce le place în Sezonul Fecioarei. Racii, Scorpionii și Pești au nevoie de noi ritualuri. Pe care le pot afla din vorbă în vorbă sau fiind autodidacți. Dacă se vor ține de acestea, viața li se va îmbunătăți considerabil 

Semnele de FOC în sezonul Fecioarei:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 6-a la voi. Guvernată de energia Fecioarei, această casă are o legătură destul de mare cu ceea ce muncim, atât acasă, cât și într-o instituție. Are legătură și cu viața de zi cu zi, rutina, stilul de viață.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele trece prin casa a 2-a la voi, așadar, vorbește despre banii pe care îi aveți, banii pe care vreți să îi faceți, despre venituri și cheltuieli, despre resurse naturale, despre talente, despre potențial și deseori despre valoare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele tranzitează casa a 10-a, tranzitele de aici vorbesc, în același timp despre cariera ta, despre relația cu șefii, ce anume se întâmplă la serviciu, ce decizii ar putea lua superiorii sau la nivel mai înalt, chiar instituțiile țării. 

Găsiți aici previziunile complete pentru semnele de FOC, Berbec, Leu, Săgetător! 

Semnele de PĂMÂNT în sezonul Fecioarei:

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele la voi luminează casa a 5-a, deci este vorba despre iubire, afecțiune, creativitate, dar și relația cu copiii. Există posibilitatea să apară câteva probleme în cadrul relației cu aceștia, mici neînțelegeri. Ai putea să îți dai seama unde poți oferi mai mult.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele intră în semnul vostru, așa că toate reflectoarele sunt pe voi. De data aceasta este vorba despre faptul că aveți multe resurse, dispuneți de energie, dar vă poate aduce și multă agitație și implicit, multă oboseală, epuizare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele tranzitează casa a 9-a, așadar sezonul Fecioarei poate veni cu studii, călătorii și schimbări în zona principiilor voastre. În ceea ce privește plecările, într-adevăr puteți să faceți foarte multe drumuri, dar cu multe economii.

Găsiți aici previziunile complete pentru semnele de PĂMÂNT, Taur, Fecioară, Capricorn!

Semnele de AER în sezonul Fecioarei:

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele luminează casa a 4-a, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că avem nevoie de curățenie în casă, dar și în familie. Gemenii trebuie să facă ordine, să mai arunce din ce este învechit, din ce ocupă mult spațiu și nu le mai folosește.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 12-a, Casa a 12-a este una extrem de interesantă și ne aduce în prim-plan alt gen de dedesubturi, și anume cele din adâncul mării, cele greu de observat cu ochiul liber, dar ușor de simțit cu puterile intuiției. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a 8-a, o casă a dedesubturilor. Casa a 8-a vorbește despre ce e ascuns sub pământ, despre ce nu vrem să se știe despre noi, despre obsesii, sex, dar și despre bani. Așa că pentru voi s-ar pute să nu fie un moment prea bun din punct de vedere financiar. 

Găsiți aici previziunile complete pentru semnele de AER, Gemeni, Balanță, Vărsător!

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se mută în casa a 3-a, care vorbește despre comunicare, desigur. Vorbim despre procese ale gândirii, dar și despre relații sociale sau familiale. Ar putea fi considerată o casă a fraților și a surorilor și a felului în care interacționăm cu aceștia.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a 11-a, există aici sugestii și tendințe cu privire la vocea colectivității, la cercul de prieteni, la oamenii din grupul tău social. Pe de altă parte, aici este casa care vorbește despre planuri de viitor, invenții și tehnologie. 

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele tranziteaza casa a 7-a și îți va dezvălui detalii despre relațiile tale, atât cele amoroase, cât și cele profesionale. Va fi vorba despre cum ești tu în raport cu ceilalți și cum te pot afecta acțiunile celorlalți. Așadar vă așteaptă o perioadă potrivită pentru a cunoaște oameni

Găsiți aici previziunile complete pentru semnele de APĂ, Rac, Scorpion, Pești! 

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel