Situații stresante pentru Balanță și Săgetător. „Arma” cea mai de preț pentru Fecioară. Încă două săptămâni până la intrarea „Micului Malefic” în Gemeni
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Suntem încă marcați de tranzitul lui Mart, planeta acțiunii, cunoscut și ca „Micul Malefic”, în semnul Taurului. Marte nu se simte prea confortabil în Taur, deoarece acesta are o energie a stabilității, a rigidității și în niciun caz nu e prea dornic să se arunce în luptă. 

Dacă e ceva la care trebuie să ne gândim serios când vine vorba de energia Taurului, ei bine, ar trebui să ne gândim la bani. Ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Bine ar fi să luăm măsuri, să verificăm banii pe care îi obținem din afaceri, banii pe care îi obținem din salarii, să le facem un bilanț și să vedem exact cum ne vom descurca cu ei. 

Cu Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion și Marte în Taur lângă ele, e posibil să ni se cam zdruncine buzunarele. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă să ne calculăm extrem de serios următorii pași în zona financiară, să profităm de faptul că lui Marte în Taur în plac planurile și strategiile clare, în același timp să ne așteptăm la surprize aici, căci și Uranus tot în semnul Taurului se află până în 2026! Detalii despre asta chiar aici! 

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. 

Până pe 20 august „arma” cea mai de preț a Fecioarelor va fi educația. Situații stresante vor apărea pentru Balanțe și pentru Săgetători. Balanțele ar trebui să fie mai precaute, iar Săgetătorii să țină cont de faptul că nu pot amâna treburile la nesfârșit. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este vorba despre studii, călătorii, dezvoltare, evoluție, acestea ar trebui să fie cuvintele-cheie ale voastre în următoarele două săptămâni. Este momentul potrivit pentru a lupta pentru principiile și valorile personale, vă puteți gândi mai mult la cum anume v-ați construit sistemul de valori. Până la urmă la voi, până pe 20 august este vorba despre Marte ca fiind „arma cea mai de preț” când stă în casa educației deoarece educația este cea mai importantă în viață.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nu e o perioadă potrivită în care să vă asumați riscuri. Nu vă faceți așteptări prea mari, căci apar situații destul de dificile și stresante cu privire la tot ce înseamnă banii la comun, finanțele împărțite cu alții. Marte, Micul Malefic, o să vă cam pună piedici și nu o să vă fie ușor să vă recuperați banii dacă sunteți într-un proces. S-ar putea să vă băgați în situații de criză, în situații riscante. Aveți grijă la sporturi extreme, la drumuri periculoase, nu vă aruncați acum cu parașuta, nu este momentul.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Poate că e momentul să vă schimbați atitudinea, sau măcar să deveniți conștienți de ea. Dacă ar fi după voi orice situație stresantă ar dispărea atât de repede, v-ați rupe de ea și ați trece imediat la următorul pas. Tot stilul vostru de viață, toată rutina vă va fi dată peste cap. Plecați în concediu și vă tot sună lumea, și cei din familie și cei de la muncă. Ați evitat multe situații și acum ele se întorc împotriva voastră. Aveți grijă la sănătate, la ce mâncați, ce beți. Grijă mare și la lene. Până unde puteți să duceți o situație, cât mai puteți amâna?

Așteptăm intrarea lui Marte în Gemeni, un eveniment marcant al lui 2022!

Pe 20 august Marte va intra în Gemeni. Este unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel