Sfaturile astrelor pentru PATRU zodii. Ce pot face pentru a avea momente liniștite?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop lunar. Luna aprilie ne aduce cel mai important eveniment din punct de vedere astrologic, așadar astrele vin cu câteva sfaturi pentru zodii. Ce este recomandat?

Am avut parte de o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Berbecului. Până pe 25 aprilie, Mercur este retrograd în același semn. Însă cel mai important eveniment ne așteaptă pe 21 aprilie. Ne apropiem de conjuncția istorică Jupiter-Uranus în Taur. Va aduce multe evenimente în plan financiar!

Iată cum se pot pregăti nativii!

Leu/Ascendent în Leu

Marea Conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, are loc în casa a 10-a. Dacă ai planificat o schimbare radicală în carieră, aceasta se poate întâmplă. Însă nu va fi așa cum ți-ai dorit. Mercur este retrograd în casa a 9-a. Călătoriile pe distanță mare, cât și cele de zi cu zi, necesită o mai mare grijă din partea ta. Apar tot felul de întârzieri, blocaje și amânări. Este o perioadă ideală pentru a relua anumite examene. Încearcă să lucrezi la nivelul tău de încredere. Retrogradarea lui Mercur te ajută să îți setezi obiective.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Balanță/Ascendent în Balanță 

Dacă ești într-o relație, retrogradarea lui Mercur ar putea scoate la iveală lucruri pe care nu le-ai discutat cu partenerul, în special aspecte pe care ai vrut să le discuți de mult timp. La cel mai mic factor declanșator, nu vei mai ține supărarea în tine. Necesitatea ta este îți simplifici stilul de viață. De exemplu, ai putea reduce consumul de cafea, dacă bei prea multă. Ai nevoie să gestionezi momentele stresante diferit. Cea mai bună soluție este odihna.

 Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ne apropiem de marea conjuncție Jupiter-Uranus care este foarte importantă pentru tine. Are loc în casa relațiilor tale. Îți poate aduce evenimente bizare sau neașteptate pe plan relațional. Un fost partener poate reapărea în viața ta. Dacă ți-ai dorit să închei o relație, acum va fi momentul potrivit. Ai parte de o separare liniștită.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Mercur retrograd în casa a 4-a, tot ceea ce se leagă de casă și familie este foarte important pentru tine. Atmosfera din mediul familial ar trebui să fie mai importantă decât cariera. Este necesar să creezi ceva care să îți placă. În locul orelor suplimentare la serviciu, mai bine aștepți cu nerăbdare să te întorci acasă. Astrele îți recomandă să ai un buget pregătit pentru eventualele defecțiuni care pot apărea.

Vezi și Ce trebuie să știe nativii Taur, Gemeni, Balanță și Pești? Nu există câștig fără pierderi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel