Sfaturi de Lună Nouă. Ce să faci înainte de a seta intenții și ce să NU faci deloc
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Nouă este momentul perfect pentru a te gândi la ce anume dorești să faci mai departe. În acest sens, îți oferim câteva sfaturi pentru a-ți pregăti o atmosferă bună în care intențiile tale să prindă magia Lunii. Pe de altă parte, iată și câteva sfaturi cu ce să nu faci în această perioadă. 

Din punct de vedere astrologic, marcând un nou ciclu lunar, Luna Nouă aduce noi începuturi. Fazele Lunii ne afectează perspectiva asupra vieții și scot la iveală diverse laturi ale personalităților noastre deoarece Luna guvernează emoțiile și planul subconștientului nostru.

Dacă vrei să „setezi” intenții cu ocazia Lunii Noi, atunci începe astfel:

Înainte de a începe vizualizează și acceptă rănile pe care le ai. Este în regulă să plângi, este în regulă să accepți, însă nu este ok să renunți. Luna Nouă vorbește despre începuturi, nu despre renunțare. Ia-ți rănile cu tine, acceptă-le, iubește-le, iubește-te pe tine însuți/însăți și abia apoi pornește la drum către scrierea unor intenții care să vorbească cu adevărat despre tine, despre cine ești tu cu adevărat și despre lucrurile pe care ți le dorești tu (nu ceilalți, nu societatea).

Creează un spațiu special, un spațiu plin de atmosferă care să ți se pară magic, unde chiar să simți că îți poți manifesta dorințele. Poți aduce aici orice rezonează cu energia ta pură interioară: poate lumânări parfumate, cristale, cărți, muzica ta preferată. Contează mult să menții acest loc cât mai curat și ordonat pentru a evita energia și vibrațiile negative.

Ia apoi un caiet și un pix și fă o listă cu lucrurile pe care ți le dorești.

Recitește-ți dorințele și meditează asupra lor, vizualizează cum energia Lunii Noi presară magie asupra lor, iar apoi nu uita să faci primul pas în direcția lor.

Ce anume ar fi bine să eviți în această perioadă?

Procesul de a acționa în mod voit în conformitate cu ciclurile lunare ne poate ajuta în viața de zi cu zi. Se crede că fiecare fază lunară degajă o energie diferită și o putem valorifica pentru un trai mai bun și cu semnificații mai adânci.

Nu renunța la ceva la care ții!

Luna Nouă este despre creație. Desigur, uneori trebuie să renunți la obiceiuri, oameni și situații care nu-ți mai convin. Cu toate acestea, a decide să renunți la orice îți pasă cu adevărat pe o Lună Nouă se poate dovedi a fi o risipă de energie. Foloseşte energia aceasta pentru a începe ceva, nu pentru a opri.

Nu evita oamenii noi, apar în viața ta cu un motiv!

Lunile Noi sunt fantastice pentru aducerea oamenilor în viața noastră. Adesea, acești nou-veniți ne aduc lecții pentru sufletul nostru. Nu rata aceste lucruri. Când întâlnești pe cineva diferit sau în afara genului tău obișnuit în timpul unei Luni Noi, fii deschis și curios. Încearcă să afli detalii despre aceste persoane. Nu știi niciodată ce bucurii sau idei pot aduce.

Nu refuza invitațiile!

Vorbind despre întâlnirea cu oameni noi, o Lună Nouă este un moment minunat pentru a ieși din casă. Deoarece o Lună Nouă este minunată pentru a cunoaște oameni noi, ia în considerare să spui da oricărei (și tuturor!) invitațiilor aleatorii care îți apar.

Nu petrece timp cu „vampiri energetici”!

Acesta este un „nu”, în general, dar nu poate fi întotdeauna evitat. Dar, întrucât energia lunii noi este atât de incredibil de specială, evită orice scurgere de energie. Vrei să valorifici toată energia pozitivă și creativă care curge în jurul tău; nimic nu trebuie risipit. Pur și simplu, nu-i lăsa pe alții să-ţi strice starea.

Nu te mai plânge!

Nu e momentul să te uiți înapoi acum la ce ai greșit, sau la ce anume nu ai știut cum să întâmpini. Mai degrabă decât să te uiți în spate, privește înainte. Este un moment bun din punct de vedere energetic pentru a seta intenția vindecării fizice și emoționale. Fă primul pas în această direcție. Fie că te gândești la terapie, fie că te hotărăști să faci niște analize, este un moment bun pentru a face asta. Poți începe un program de sport sau o dietă sănătoasă, de asemenea (te poți inspira de aici!)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel