Sezonul Racului 21 iunie-22 iulie. Previziuni pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Iată că ne apropiem cu pași repezi de sezonul Racului, adică momentul în care Soarele intră în Rac și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce previziunile pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn. Detalii mai jos.

Pe 21 iunie începe sezonul Racului. Soarele iese din semnul glumeț și preocupat de învățare al Gemenilor și poposește, până pe 22 iulie în cel care își dorește confort alături de familie. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Marte și Jupiter încă sunt în Berbec, iar aceștia ne încurajează să ne aruncăm spre acțiune, să ne valorificăm potențialul, așadar nevoia de siguranță în sânul familiei pe care s-ar putea să ne-o aducă Racul în prim-plan are șanse să intre într-o zonă puțin cam tensionată. Suntem mai sensibili, mai receptivi deoarece Soarele în Rac își dorește armonie și liniște. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi Soarele se duce în casa a 3-a. E vorba despre plecări, drumuri, mici vacanțe. Apar discuții, comunicăm cu cei din jurul nostru. E posibil să existe și ceva birocrație: examene, documente, înscrieri. E posibil să aveți întâlniri și discuții cu frații și surorile. Siguranța pe care o căutați se află în casa a treia, în comunicare, în relația cu rudele, cu colegii. E posibil să fie și multă agitație.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele se duce în casa a 11-a. Trebuie să fiți mai oportuniști și să nu vă implicați în nimic până nu obțineți ceva. Minimizați orice pierdere până pe 22 iulie. O să interacționați cu mulți oameni. Puțin egoism nu strică, țineți minte că totul pornește de la voi. Da, neapărat mergeți la evenimente, dar implicați-vă, ieșiți în evidență.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se duce în casa a 7-a, cei singuri vor simți nevoia să cunoască pe cineva. Cei care au probleme în relație le vor vedea în mod exagerat, vor avea tendința să dramatizeze. Așteptați ca partenerul să facă ceva. Să se întâmple ceva. Veți avea nevoie să călătoriți, să mergeți la evenimente, petreceri. Este cel mai bine ca până pe 22 iulie să căutați mereu compania cuiva.  Nu stați singuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel