Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Între 23 august și 23 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. Daniela Simulescu aduce vești pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ. Acestea vor beneficia de încredere, vitalitate, creativitate și încredere în următorul pas. În plus, munca nu li se va părea grea. Vor acționa după propriul ritm și vor fi destul de pragmatice. Dacă îi va caracteriza ceva pe Tauri, Fecioare sau Capricorn, va fi dorința de a contrui ceva sigur, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Previziuni pentru semnele de pământ în sezonul Fecioarei:

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele la voi luminează casa a 5-a, deci este vorba despre iubire, afecțiune, creativitate, dar și relația cu copiii. Există posibilitatea să apară câteva probleme în cadrul relației cu aceștia, mici neînțelegeri. Ai putea să îți dai seama unde poți oferi mai mult acolo, fiind vorba despre o casă generoasă. S-ar putea ca ceilalți să aibă nevoie de ajutorul tău și de cele mai multe ori „dar din dar se face rai”. Mai mult de atât, la tine în sezonul Fecioarei se poate potrivi și deviza „unde poți oferi mai mult, poți primi mai mult”.  Casa a 5-a vorbește și despre creativitate, deci ai putea să o folosești în așa fel încât să îți avantajeze munca și să obții rezultate interesante.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele intră în semnul vostru, așa că toate reflectoarele sunt pe voi. De data aceasta este vorba despre faptul că aveți multe resurse, dispuneți de energie, dar vă poate aduce și multă agitație și implicit, multă oboseală, epuizare. Semnul Fecioarei în genenral vrea să muncească mult, să îmbunătățească, și asta s-ar putea să ducă la epuizare. E posibil să nu fiți apreciați pentru tot ceea ce faceți, e posibil ca eforturile voastre să nu fie recunoscute așa cum v-ați dori. Nu uitați că e important să fiți atenți la sănătate. Nu vă neglijați nici aspectul fizic, imaginea va conta mai mult decât de obicei. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele tranzitează casa a 9-a, așadar sezonul Fecioarei poate veni cu studii, călătorii și schimbări în zona principiilor voastre. În ceea ce privește plecările, într-adevăr puteți să faceți foarte multe drumuri, dar cu multe economii. O să vreți să vedeți cât costă cazarea, cât anume dați pe mâncare și așa mai departe. Totodată, trebuie să fiți mai atenți la informațiile pe care le primiți, să le verificați. Să fiți mai atenți la actele pe care le semnați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel