Sezonul Balanței, al eclipselor sau al despărțirilor? Astrolog internațional: „Relațiile sunt supuse unui test final!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ne aflăm într-o perioadă incertă din punct de vedere astrologic. Multe evenimente ne-am schimbat cursul vieții! Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Pe 17 septembrie, am avut o eclipsă de Lună în Pești, ale cărei efecte încă persistă. Conjuncția cu Neptun a adus haos și confuzie, dezvăluind temeri adânci, în special pentru semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). Deși emoțional intensă, ne-a oferit ocazia să renunțăm la gânduri negative și să acceptăm realitatea.

Pe 2 octombrie, eclipsa de Soare în Balanță, cu Soarele, Luna, Nodul Sud și conjuncția Mercur-Lilith, a semnalat un nou început în relații. Energia Balanței ne îndeamnă să găsim echilibrul între nevoile celorlalți și ale noastre.

Venus în Scorpion amplifică intensitatea și dorința de plăcere, dar cere autenticitate. Tranzitul ne provoacă să fim sinceri în relații, în timp ce iubirea va deveni mai profundă și surprinzătoare până pe 17 octombrie.

Sezonul Balanței aduce armonie și echilibru. Ne invită la reevaluarea convingerilor și la găsirea unor soluții corecte pentru toți. Deși nu toate ideile sau criticile ți se vor părea relevante, vei fi dispus să le asculți, ceea ce poate prelungi procesul decizional.

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Matlhodi Ntuli, un astrolog din Africa de Sud, a vorbit pe contul său de TikTok despre influențele acestui sezon. Ea are un număr de 35k urmăritori și nu doar clienți din țara sa, ci și internaționali. Iată ce ne spune!

E sezonul despărțirilor. Nu e doar despre tine, ci era menit să se întâmple. Este doar una din acele perioade ale anului sau ale vieții în care relațiile sunt cu adevărat puse la încercare. Venus este în Scorpion și guvernează toată activitatea care a avut loc în Balanță, eclipsele. Soarele este și el în Balanță. Nodul sud este în Balanță și urmează să iasă curând. Prin urmare, e doar o perioadă în timp în care relațiile sunt cu adevărat testate. Ar putea fi chiar și prietenii, conexiuni pe care le ai, care sunt puse într-un loc de judecată. Va supraviețui? Nu va supraviețui? Ce trebuie schimbat la ea? Este ceva ce trebuie complet eradicat? Poți să o salvezi? Ce va trebui să faci pentru a o salva? Relațiile sunt supuse unui test final. Așa că, dacă resimți această energie, să știi că vorbește despre noi toți.

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Și trebuie luate decizii. Nu este momentul să te eschivezi de la decizii dificile și intense pe care trebuie să le iei despre oamenii din viața ta, despre locul lor în viața ta și despre locul tău în viața lor. Dacă simți că trebuie luate decizii, dacă ai simțit un disconfort, dacă ai simțit că trebuie să ai discuții despre cum ești tratat, e momentul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel