Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află care sunt trăsăturile spirituale ale Vărsătorului, penultimul semn din zodiac.

Zodia Vărsătorului, Aquarius în limba latină, este cea de-a 11-a pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), iar ca perioadă, se înscrie între 20 ianuarie şi 18 februarie.

Cei născuţi în această zodie au ca trăsătură dominantă dorinţa de schimbare, de modernitate, mergând până la excentricitate.

Intelectual din fire şi un neconvenţional prin definiţie, căutând o permanentă legătură cu lumea, poate fi un lider şi un organizator excelent, fiind mereu cu un pas înaintea semenilor săi. Este o persoană extrem de intuitivă, simte apropierea unui pericol şi are o antipatie instinctivă pentru cei ce i-ar putea face rău.

Semnul Vărsător este guvernat de planetele Saturn (care guvernează status quo-ul) și Uranus (care guvernează perturbările și surprizele).

Un mix interesant, care îi face pe nativii Vărsător să fie foarte conștienți de reguli, în special de normele societății, dar în acelaşi timp, dornic să schimbe aceste reguli şi norme pentru că ştim deja că Vărsătorul este revoluționarul zodiacului! 

Cele mai bune cristale pentru Vărsător:

Se crede că acvamarinul este cristalul ideal pentru nativii Vărsător. Acesta poate fi utilizat pentru consolidarea tuturor planurilor de viitor și pentru practicarea iertării. Totodată, acvamarinul este cunoscut pentru îmbunătățirea sentimentelor de pace și pentru încurajarea puterii interioare. Are și efecte împotriva îmbătrânirii.

Alt cristal recomandat pentru Vărsător este jaspul galben, care are capacitatea de a vindeca rănile sufletești. Și ametistul poate fi luat în calcul, deoarece aduce corpul, mintea și spiritul într-un echilibru.

Mantra de vindecare a Vărsătorului: „Toate planurile superioare îmi sunt la îndemână”

Culoarea Spiritului Vărsătorului: Albastrul deschis, în nuanța cerului, îi reamintește nativului Vărsător să privească întotdeauna în sus, cu speranță, mai ales din punct de vedere spiritual. Vărsătorul este încurajat să fie optimist și solar și să vadă întotdeauna binele din orice situație. Mai mult, nu trebuie să uite niciodată să se conecteze la un plan spiritual superior.

Partea spirituală a Vărsătorului

Cum sunt Vărsătorii, din punct de vedere spiritual? Aproape mistici! Au tot timpul întrebări, sunt curioși. Nu se tem să sape adânc în domenii necunoscute. Totodată, nu au nicio teamă în a pune la îndoială autoritatea, așa că s-ar putea îndepărta adesea de la religiile tradiționale, ca să găsească propria spiritualitate.

De asemenea, Vărsătorii ar putea fi lideri religioși, fapt care i-ar putea ajuta să găsească multe dintre răspunsurile pe care le caută.

Vărsătorii au coduri morale stricte. Nu se bazează pe ceea ce le spune societatea și adesea, se așteaptă ca și apropiații lor să facă același lucru. Vărsătorul urăște nedreptatea socială și caută întotdeauna o cale spirituală care să vină și în ajutorul celor din jur.

Nu trebuie să omitem faptul că Vărsătorul este un semn de aer foarte inteligent. Este interesat de diferite culte religioase și îi place să citească despre ele. Chiar dacă poate fi sceptic, îi place să rămână informat și să caute cât mai multe răspunsuri.

În final, un Vărsător va crede în găsirea sensului, a scopului. Acestor nativi le pasă de cine sunt ei în lume, deși calea spirituală pe care decid să o urmeze poate fi diferit de ceea ce alege majoritatea.

Citește și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Capricornul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Celebrități cu Venus în Leu. Sunt cu adevărat niște legende!

Până pe 5 august, Venus va tranzita semnul Leului. Iată...

CINCI mituri bizare despre zodia Berbec. De unde au pornit?

Oamenii din zodia Berbecului sunt, fără îndoială,...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel