Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Taurul?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află ce ne spune Taurul, al doilea semn din zodiac!

Taurii se dovedesc a fi pragmatici, sensibili și realiști, la bază. Totuși, aceste trăsături nu le elimină latura spirituală, pentru că poți observa că sunt primii care vin în ajutorul celor aflați la nevoie. Își pot arăta cu ușurință natura blândă în raport cu ceilalți.

De asemenea, Taurii nu știu să renunțe. Merg înainte, chiar și atunci când pare că nu li se dă nicio șansă. Deciziile lor sunt întotdeauna cântărite, bine gândite. Nu iau niciodată decizii din grabă sau din frică. De asemenea, spiritualitatea nu este deloc întâmplătoare pentru al doilea semn din zodiac.

Taurul este, cel puțin simbolic, condus de Pământ si guvernat de binecunoscuta Venus.

Ceea ce integrează dimensiunea materială și spirituală a Taurului este altceva care a fost întotdeauna atât de prezent, dar și atât de des ignorat: conștientizarea corpului.

Corpul se bucură de plăcerile senzuale, iar locuirea corpului este singura cale de a fi.

Poți fi prezent și liniștit mental doar în măsura în care locuiești în corp. Majoritatea dintre noi locuim în primul rând în mintea noastră!

Deoarece societatea noastră nu pune accent pe meditație sau conștientizarea corpului, cei mai mulți dintre noi nu știm că gândirea agitată și ocupată este însuși pământul suferinței.

Toate abordările de vindecare care încurajează prezența în corp ne ajută să trecem de la nebunia mentală la conștiință și la prezența vindecătoare, iubitoare. Tendința colectivă actuală de înțelegere spirituală pare să fie despre, nu transcendență sau ascensiune, ci întruchipare sau coborâre.

Taurul este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri.

Oriunde merge Taurul aduce după sine energia celei de-a doua case pe care o reprezintă, mai precis casa resurselor, a finanțelor și a bogăției. 

În același timp, Taurii sunt cei care apreciază cel mai mult valoarea, bijuteriile, tablourile, obiectele de artă. Atunci când vine vorba despre valoare, cu Soarele în semnul Taurului, acești nativi au abilitatea de a vedea ce este cu adevărat valoros în Univers, cum ar fi iubirea, de exemplu. 

Oriunde merge Taurul – el, practic, reprezintă casa a doua – cea a resurselor, a finanțelor, a bogăției. Acești nativi sunt foarte buni la a găsi lucruri, însă știu foarte bine și cum să dezvolte strategii pe termen lung pentru a putea face bani. 

Citește și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Berbecul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel