Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Săgetătorul?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află ce ne spune Scorpionul, al nouălea semn din zodiac!

Să vorbim despre Săgetător!

Știm că simbolul Săgetătorului este Arcaşul, reprezentat de figura, foarte cunoscută în mitologie, a centaurului - o fiinţă jumătate om, jumătate cal.

Putem spune că centaurul ilustrează natura duală a nativului din Săgetător: cea animală, instinctuală, dornică de libertate, dar încadrată ritmurilor naturale ale naturii şi partea umană, cea care poartă de fapt emblema zodiei. Tipurile elevate sunt cele care definesc sensul spiritual al unei zodii.

Zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, guvernată de planeta Jupiter, care oferă nativilor înţelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate şi noroc.

Mai mult, Săgetătorul este simbolul hibernării naturii, al evoluţiei intelectuale şi spirituale a omului, simbolul libertăţii depline.

Asocierea cu planeta Jupiter, îl face să fie considerat filosoful zodiacului. Pe de altă parte, Jupiter fiind considerat ca deschizător al marilor oportunități, se spune despre Săgetător că este cel care păşeşte în viaţă cu un "start norocos".

Cei născuţi în această perioadă zodiacală sunt atraşi de valorile înalte, profund morale şi sunt convinşi că oamenii îşi pot depăşi condiţia prin educaţie. Sunt în permanenţă deschişi spre studiu, a învăţa constituie pentru nativi o preocupare continuă.

Cele mai bune cristale pentru Săgetător: Topazul, lapislazuli sunt pietre grozave pentru a-i ajuta pe Săgetători să-și protejeze energia, să-și trimită propria înțelepciune în lume și să îmbrățișeze transformarea, abilitatea de a renunța și cea de a merge mai departe.

Mantra vindecării Săgetătorului: „Am încredere în calea destinului meu”.

Culoarea Spiritului Săgetătorului: Albastrul deschis poate ajuta la compensarea intensității de foc a Săgetătorului și le poate aminti că evoluează mereu și că manifestarea fizică a corpului lor este doar un pas într-o călătorie nesfârșită a sufletului.

Partea spirituală a Săgetătorului

Săgetătorul este intens! Din acest motiv, caută și dorește să-și folosească mintea, trupul și sufletul în căutarea unui adevăr spiritual.

Acest semn vrea să experimenteze spiritualitatea, iar postul, meditația și cântatul îl pot ajuta să fie în contact mai strâns cu spiritualitatea sa.

Un Săgetător dorește întotdeauna să creadă și să găsească o putere superioară, dar aceasta poate fi  una la care este părtaș de la o vârstă fragedă, prin intermediul bisericii sau al religiei.

De asemenea, un Săgetător poate experimenta diferite religii sau poate descoperi că religia sa constă în drumeții și călătorii, în special în afara țării. Un Săgetător vrea să trăiască o viață profund morală și, în acest scop, poate citi o mulțime de cărți ale liderilor spirituali, memorând anumite citate și fraze.

Un Săgetător este adesea văzut ca un lider moral și este privit la serviciu și acasă ca un exemplu de om corect. Mai mult, un Săgetător este întotdeauna sincer și crede că necinstea este una dintre cele mai rele modalități prin care poți răni o persoană. Acest nativ vrea să aibă o viață plină de onestitate, respect și încredere. În consecință, îmbrățișează aceste valori.

Poți fi interesat de: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Scorpionul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce rasă de pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Cum zodiile au personalități diferite, așa au și...

Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim?

Prin ce se caracterizează femeile născute în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

pixel