Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Racul?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce ne spune Racul, al patrulea semn din zodiac!

Ce ne indică al patrulea semn din zodiac? Sensibilitate, maternitate, căldură emoțională. Ai o intuiție puternică și știi să o folosești întotdeauna, chiar și în interesul celor din jur.  Zodia de apă din care faci parte te transformă într-o persoană adaptabilă, însă trăiești în lumea emoțiilor.

Perlele sunt pietre prețioase ale Lunii, așa că li se potrivesc Racilor. Prin urmare, aceste pietre reușesc să hrănească și să cultive partea feminină a spectrului energetic. Purtarea lor poate să fie un catalizator pentru aprofundarea empatiei și a sensibilității. 

De asemenea, încurajează introspecția și consolidează conexiunea cu imaginația și cu simțurile intuitive.

Adesea, ești prins în gândurile tale, dar și în emoții și în circumstanțele care se întâmplă tot timpul în jurul tău. Ai tendința de a deconectat de acea parte a ta sau de sinele superior, de care trebuie să devii mai conștient.

Controlul acestor sentimente o să fie una dintre cele mai mari provocări pentru tine. Dacă o să fii capabil să faci asta, loialitatea ta o să fie primită pe deplin, cu iubire reciprocă. Iar asta îți aduce bucurie, precum și împlinire profundă. Dragostea, hrana emoțională și viața bună de familie sunt niște factori motivatorii, care conduc personalitatea celor cu zodia Rac.

Preluarea controlului asupra vieții tale interioare îți va asigura atingerea obiectivelor și contribuie la o viață împlinitoare, romantică.

Mantra de vindecare a Racului: „Sentimentele manifestă schimbarea”.

Culoarea Spiritului: Violet, un violet intens aliniat cu chakra coroanei, atinge puterile uimitoare de intuiție ale Racului. Violet îi poate ajuta pe Raci să-și transforme visele în realitate și le reamintește că, deși unele lucruri, cum ar fi emoțiile lor, s-ar putea să nu fie „văzute”, ele sunt absolut reale.

De asemenea, violetul conectează spiritul, corpul și mintea Racului și îi reamintește că toate trei sunt una singură, că sinele are multe părți și că toate aceste părți trebuie să fie ascultate și onorate pentru ca Racul să își trăiască cea mai bună, cea mai pozitivă viață.

Partea spirituală a Racului

Intelectual, emoțional și loial, acest semn de apă poartă sentimente adânci. Racul iubește misterul și întrebările din jurul spiritualității și se mulțumește să exploreze acel mister chiar dacă nu există „răspunsuri”. Racul reușește să se ridice la dogmă și simte că fiecare voce este bună atunci când vine vorba de explorarea spiritualității. Deși intelectual, Racul acordă mai multă pondere emoțiilor decât gândirii raționale.

Racii pot găsi spiritualitatea oriunde și sunt deosebit de capabili să se adapteze la interior și să comunice cu sinele lor cel mai profund, chiar și în cea mai aglomerată, agitată și plină zi.

Racul poate fi un lider spiritual și mulți oameni se uită la el datorită modului în care poate încorpora emoțiile și credințele în viața de zi cu zi. Acest semn din zodiac are o abordare de a trăi și de a lăsa să trăiască și, în timp ce Racii își vor împărtăși cu bucurie propriile gânduri despre spiritualitate, dacă îi cunoști suficient de bine, ei nu vor instrui pe nimeni să le urmeze exemplul.

Totuși, Racii s-ar putea să nu-și împărtășească spiritualitatea cu prea mulți oameni. Asta pentru că spiritualitatea se simte foarte personală, așa că dacă acest semn îți împărtășește credințele, înseamnă că ești în cercul lor apropiat. Racii consideră că o comuniune cu natura este necesară pentru conectarea la latura spirituală.

Vezi și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spun Gemenii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel