Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Leul?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce ne spune Leul, al cincilea semn din zodiac!

Leul este guvernat de Soare, așa că este un semn expansiv, puternic, extravagant, strălucitor. Soarele se simte cel mai bine în Leu și îi place să caute atenție, să fie văzut de toți!

Cele mai bune cristale pentru Leu: Granatul. Această piatră roșie îi poate ajuta pe Lei să se adapteze la focul lor specific și să concentreze acea energie specifică în zonele care îi interesează.

Mantra de vindecare a Leului: „Vocea interioară mă ghidează”.

Culoarea spiritului Leului: auriul strălucitor! Nativii Lei se simt bine în îmbrăcăminte și accesorii moderne, care ies în evidență. Vor să fie admirați. 

Partea spirituală a Leului

Idealiști pasionați, Leii caută în mod constant sensul și vor săpa adânc pentru a-l găsi singuri.

Un Leu nu acceptă orbește dogmele – el sau ea dorește motive concrete pentru a urma o credință, iar ascultarea unei voci interioare îi ghidează adesea.

Leii vor citi cărți spirituale și vor asculta liderii spirituali, dar la sfârșitul zilei, acest semn are încredere în acea voce interioară care să-i trimită în cea mai bună direcție.

De asemenea, Leii nu se tem să-și împărtășească unele convingeri și, din acest motiv, pot deveni lideri spirituali puternici. Cu toate acestea, Leii își vor împărtăși convingerile doar dacă-i întruchipează cu adevărat și nu vor îmbrățișa ceva în care nu cred.

Un Leu poate găsi spiritualitate în afara religiei organizate și, în special, îi place să iasă și să experimenteze natura sub toate formele sale.

Spiritualitatea este personală pentru Lei și este posibil să nu aibă un nume pentru ceea ce cred, în ciuda convingerii lor profunde.

Acest semn își trăiește credințele spirituale în tot ceea ce fac – pentru ei, spiritualitatea este la fel de evidentă în munca lor, precum este într-o practică spirituală.

Dacă un Leu este rupt de spiritualitatea lui sau nu trăiește după un ideal creat de sine, este un motiv de nefericire. Ei au nevoie de dezbateri regulate cu sinele lor spiritual și pot găsi meditații ghidate sau adunări spirituale utile pentru a crea responsabilitate. Leilor le place responsabilitatea în viața lor.

Leul simbolizează nevoia de autoexprimare și putere asupra sinelui, elemente inerente Focului. Totuși, spre deosebire de prima etapă a Focului, reprezentată de simbolismul Berbecului, Leul indică faptul că nu este suficient să ne marcăm prezența în lume și să luptăm ferm pentru a ne impune.

Trebuie să găsim adevăratele noastre vocații și dorințe în noi și să le exprimăm în lume. Este necesar să putem genera realitate din sinele interior, lăsând o amprentă asupra lumii. Și pentru asta, trebuie să învățăm ce ne spune Leul: iubirea de sine și stima de sine.

Aprofundând discuția, simbolismul Soarelui și Leului înseamnă că trebuie să găsim autoritate în noi înșine, bazată pe dezvoltarea iubirii de sine și pe principiile onoarei, mândriei, demnității și generozității.

A cincea casă, care guvernează Leul, reprezintă plăcerea și creativitatea. Componentele corpului sunt în mare parte în centrul atenției. Casa a cincea controlează abilitățile, pasiunile și dorințele unui nativ.

Poți să citești și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Racul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel