Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Balanța?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce ne spune Balanța, al șaptelea semn din zodiac!

Principiul Balanţei, guvernată de planeta Venus, care înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc, este de a lucra, pe cât este posibil, în condiţii de pace şi linişte, respectând regulile şi legile impuse între oameni. Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei, care înseamnă în primul rând echilibru.

Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate.

Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Cele mai bune cristale pentru Balanță: Citrinul. Această piatră poate echilibra energiile concurente ale Balanței și o poate ajuta să ajungă la o decizie.

Mantra de vindecare a Balanței: „Ce va fi, va fi”.

Culoarea spiritului Balanței: Albastru. Ca semn de aer, Balanța este atrasă de culoarea cerului.

Partea spirituală a Balanței

Balanțele se pot simți copleșite de conflictul care se desfășoară în interiorul lor și adesea găsesc probleme incomode chiar și în locurile încărcate de spiritualitate.

Acest semn are întotdeauna un simț profund al spiritului și a ceea ce are nevoie, dar acele nevoi sunt adesea înecate în zgomotul cotidian al vieții moderne. Cu cât Balanțele sunt mai ocupate, cu atât au mai multă nevoie de spiritualitate, dar cu atât e mai puțin probabil să-și ofere permisiunea să o găsească.

O Balanță găsește spiritualitate peste tot și poate simți conexiuni profunde cu natura. Acești nativi găsesc, de asemenea, spiritualitatea în legăturile lor aproape sacre cu prietenii și familia și consideră relațiile una dintre cele mai puternice moduri de conectare și onorare a puterii lor superioare.

Nu este neobișnuit ca Balanța să exploreze diferite religii, chiar schimbând practicile spirituale la un moment dat în viața lor. În timp ce alții ar putea spune că Balanța este indecisă, acest semn spune că este unul al concentrării spirituale - sunt dispuși să se îndrepte către ceva care se simte mai potrivit pentru ei.

O Balanță își găsește și centrul spiritual în alte practici, cum ar fi yoga, meditația sau reiki. Este întotdeauna dispus să încerce ceva măcar o dată (de preferință de mai multe ori); și nu vor anula niciodată o credință sau o practică până când nu o vor experimenta direct.

Înțelegerea acestei legi înseamnă să devii pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă în creierul tău.

Acest lucru se face cu ușurință atât timp cât poți menține un nivel de conștientizare, un mod de observator, ca să spunem așa, în care ești conștient și vezi gândurile trecând. Practicarea acestei observații va deveni mai ușoară în timp și veți începe să recunoașteți acele tipare de gândire, fie bune, fie rele, pe care le proiectați continuu și, prin urmare, vă creați realitatea.

Venus, planeta iubirii, te-a binecuvântat cu capacitatea de a prezenta lumii cea mai bună latură a ta și o faci cu mare stil. Nu se aplică numai îmbrăcămintei, ci și mobilierului din casa ta. Aveți un farmec natural care va întoarce capetele oriunde mergeți și nici nu trebuie să lucrați la asta!

Oamenii vor să fie cu tine pentru că ești atât de vesel și echilibrat. Și, în timp, veți atrage o mulțime de prieteni, binevoitori și poate chiar oameni care sunt dispuși să ofere o mână de ajutor din punct de vedere financiar.

Puteți aduce echilibru într-o situație înflăcărată, iar angajatorii ar putea considera că sunteți un mediator natural. Opiniile tale calme și sensibile câștigă de obicei. Inteligența Balantei și abilitățile excepționale de comunicare îți vor aduce noroc în drumul tău și acesta va fi un atu valoros pe tot parcursul vieții tale.

Citește și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Fecioara?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce rasă de pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Cum zodiile au personalități diferite, așa au și...

Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim?

Prin ce se caracterizează femeile născute în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

pixel