Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spun Peștii?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Descoperă trăsăturile spirituale ale Peștilor, ultimul semn zodiacal.

Ce știm despre zodia Peşti?

Aceasta este guvernată de două planete: Jupiter şi Neptun.

Zodia Peştilor, o zodie feminină de apă, închide ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene, perioada ei fiind cuprinsă între 19 februarie şi 20 martie. Face parte din triunghiul zodiilor de apă, alături de Rac şi de Scorpion, aducând celor născuţi în acest interval sentimente schimbătoare şi puternice.

Totodată, nativii zodiei sunt caracterizaţi de intuiţie, simţul premoniţiei, sensibilitate, receptivitate, dar şi de naivitate.

Aceştia găsesc cu multă uşurinţă un limbaj comun cu orice persoană, fără să fie nevoiţi să recurgă la manuale de ştiinţă şi artă diplomatică. Compasiunea sau afecţiunea pentru ceilalţi este fără limite la născuţii zodiei.

Simbolul care marchează acest semn - cei doi peşti înotând în direcţii diferite - exprimă foarte bine dualitatea nativilor din Peşti.

O primă categorie este reprezentată de persoane cu firi liniştite, lineare, fără ascunzişuri cu înclinaţii native pronunţate spre stagnare, cu izbucniri determinate doar de situaţii conjuncturale.

Cea de-a doua categorie este reprezentată de persoanele impetuoase, imprevizibile, generoase, dar şi răzbunătoare.

Visător, cu o fantezie bogată, nativul acestei zodii poate fi creativ, genial, dar se poate şi rupe cu totul de realitate, izolându-se într-o lume utopică.

Cele mai bune cristale pentru Pești: Acvamarinul.

Îți poate aduce o perspectivă interesantă asupra vieții, în special când pui sub semnul întrebării propria intuiție. Mai mult, îți poate dezvălui emoțiile cu ușurință. Același cristal contribuie la exprimarea sentimentelor clare, îndeosebi în cadrul unei relații.

Dacă ai nevoie de o renaștere spirituală, ametistul reușește să te calmeze și îți aduce un sentiment plăcut, de relaxare.

Mantra vindecării Peștilor: „Nimic nu este permanent”.

Culoarea spiritului Peștilor: Acestor nativi li se potrivesc nuanțele de verde albăstrui, pentru că le amintesc Peștilor de frumusețea marii. 

Partea spirituală a Peștilor

Cum sunt Peștii? Emoționali și intuitivi, fiind mereu atrași de misterele nerezolvate ale universului. Peștii preferă să trăiască în incertitudine când se discută despre întrebările fără răspuns. De asemenea, acești nativi pot fi mari lideri religioși, pentru că văd dincolo de dogme. Sunt interesați de religie și sunt capabili să comunice bine cu adepții lor.

Însă, Peștii pot să treacă printr-o criză de credință în momentul în care descoperă că sunt departe de cine își doresc să fie sau că viața lor nu este în concordanță cu standardele lor morale. Peștii se implică în ceea ce fac și nu apreciază sub nicio formă să lucreze cu persoane imorale sau egoiste.

Peștii pot găsi spiritualitatea în orice loc. Au nevoie și de natură, ca să își recalibreze partea spirituală. Peștii caută constant informații, pot să evolueze și consideră că acest concept al credinței este pur personal. De obicei, sunt precauți când vine vorba de împărtășirea sentimentelor lor. Nu obligă persoanele din jur să vadă lumea la fel ca ei, iar acesta este un aspect pozitiv.

Îți recomandăm să citești și articolul: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce rasă de pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Cum zodiile au personalități diferite, așa au și...

Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim?

Prin ce se caracterizează femeile născute în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

pixel