Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spun Gemenii?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află ce ne spune semnul Gemenilor, al treilea din zodiac!

Ne aflăm în sezonul Gemenilor! Până pe 21 iunie, acești nativi sunt sărbătoriții.

Așa că, îți dorim la mulți ani!

Ce trebuie să știm despre ei?

Vorbim despre o zodie reprezentată de două fețe, ale unor gemeni. Unii spun că asta presupune că acești nativi au aceste două fețe, dar nu este cazul să interpretezi asta în acest mod.

Acești nativi sunt sociabili și curioși, semne caracteristice zodiilor de aer. Totodată, vorbim despre persoane pline de idei. Ce ne mai spune energia Gemenilor? Că gândesc cu voce tare, ies din rutină și vor mereu să exploreze ceva nou. 

De fapt, sezonul Gemenilor ne îndeamnă să ieșim din zona de confort și să îmbrățișăm viața cu o atitudine jucăușă. Gemenii știu să accelereze lucrurile. Vrem să ne reconectăm cu prietenii, să ne relaxăm, să cunoaștem oameni noi. Gemenii sunt precum niște albine, tot timpul ocupate. 

Cele mai bune cristale pentru Gemeni

Citrinul este o bijuterie galbenă cu putere de manifestare și poate ajută dorințele unui Geamăn să devină realitate. Gemenii creează o listă ambițioasă de lucruri pe care să le ducă la bun sfârșit.

Mantra vindecării pentru Gemeni: „Visele devin realitate”.

Culoarea spirituală a Gemenilor

De la o nuanță de crem la un galben strălucitor, Gemenii gravitează spre fiecare nuanță de galben. Galbenul este afiliat cu chakra plexului solar, nucleul identității noastre și simbolizează întregul spectru al personalității Gemeni, precum și tendința lor către optimism și capacitatea de a-și manifesta visele într-o realitate.

Partea spirituală a Gemenilor

Imaginativ și căutător neobosit, acest semn de aer știe bine că este posibil să crezi în nevăzut și înțelege că baza multor religii și practici spirituale nu trebuie să fie înrădăcinată în nicio logică universală pentru a fi exactă.

Gemenii caută în mod constant sensul și, la fel cu personalitatea lor duală, este la fel de probabil să găsească acest sens într-o plimbare sau în liniștea unui sanctuar.

În timp ce unui nativ Gemeni poate să-i placă ritualul, fie că este vorba de o practică zilnică de yoga sau de participare la un serviciu religios, el este, de asemenea, deschis să găsească divinul în viața de zi cu zi.

Se pricep foarte bine în ceea ce privește latura lor spirituală, dar adesea au nevoie de liniște și singurătate pentru a face acest lucru.

Deoarece Gemenii sunt creaturi sociale înnăscute, găsirea acestei perioade de solitudine poate fi dificilă, iar atunci când un nativ Gemeni nu o are, el sau ea poate fi deconectat.

Gemenii cred cu adevărat în ceea ce este mai bun din omenire și uneori se opresc asupra lucrurilor nefericite pe care nu le pot controla, cum ar fi multe din știrile pe care le văd zi de zi, în mod involuntar. Acțiunile mici sunt esențiale pentru a-i face pe Gemeni să simtă că fac activ o diferență pozitivă în lume.

Pentru Gemeni, cea mai mare lecție de viață este să acorde atenție cotidianului care îi înconjoară, să exerseze recunoștința pentru cele mai mici lucruri din viață și să fie prezenți în situațiile de zi cu zi. 

Poți să citești și acest articol: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Taurul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel